Волен Сидеров нападна Валери Симеонов и го обяви за "човек на Сорос" (снимки)

  • 17 октомври 2018 07:30

  • 2785
  • 8
Волен Сидеров нападна Валери Симеонов и го обяви за "човек на Сорос" (снимки)
©

Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“ беше преустановено, медията започна да „излъчва“ съобщения на партийния лидер на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Припомняме, на 15 октомври беше спряно излъчването на телевизията и на екрана се появи съобщението „Телевизия Алфа спря. Питайте правителството защо“. Вчера от СЕМ обявиха, че не са били уведомени за спирането на телевизията и поискаха да разбере от ръководството ѝ каква е конкретната причина.

От снощи обаче на черен фон с бели букви едно след друго се появиха няколко съобщения, за чийто автор се посочва Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. В тях един от председателите на Обединени патриоти обяви коалиционния си партньор Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за човек на милиардера Джордж Сорос. Ето какво гласят съобщенията:

„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.

„Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, ако не бях се противопоставил яростно“.

„Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван...“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.

„Човекът на Сорос в правителството - Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2785 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.10.17 | 09:25

8
Ватенки прости, за пореден път става ясно, че Волен Сидеров работи не за България а за Руската Педерация... АНАТЕМА, Сус Сидере беше и си оставаш курва и предател
4

2018.10.17 | 09:12

7
Руски гъзолизец и подлога ! Помияр !
българин

2018.10.17 | 09:11

6
Бялата Златка е прикрит педераст , затова изпада в такива нервни кризи !
решетников

2018.10.17 | 08:59

5
Руското перхидролено пуделче пак полудя Господарите му го наритаха да джавка а не да мълчи
червен боклук

2018.10.17 | 08:51

4
бялата златка пак полудя
гошо

2018.10.17 | 08:39

3
Хапчетата,бела Златке!
Волен Сидеров

2018.10.17 | 08:17

2
Много , много съм луд !
Сарайска гнусна твар

2018.10.17 | 08:04

1
Рубладжийска мазмантия е , душа дава за България , за народа ! Но за Окупатора -- и златния си .... дава , стига Чифутчето да му го поиска .

Добави коментар

Водещи новини