Волен Сидеров: Коалиционният съвет беше много драматичен, не бяха решени редица въпроси

  • 08 септември 2018 18:49

  • 5604
  • 8
Волен Сидеров: Коалиционният съвет беше много драматичен, не бяха решени редица въпроси
© Канал 3

Миналият коалиционен съвет беше много драматичен. Макар че излязохме и казахме, че продължаваме напред, не бяха решени редица въпроси. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Не беше решено може ли един човек да излезе и да каже едноличният стил на Борисов руши държавността – това е декларация на НФСБ. Не можах да разбера, защо тя е от 2 септември, не мога да разбера защо 19 човека от кабинета не станаха да кажат работят ли под еднолично управление на Борисов и дали това руши държавността, заяви Сидеров.

На Съвета казах, че така не може да се говори - ако кажеш това, излиза въпросът ти какво правиш в това правителство. Зададох този въпрос на Съвета. От министрите на съвета се чу нежелание за оттегляне на който и да е от коалицията и останах сам. Предложих на премиера да направи смяна в Министерски съвет и друг вицепремиер да бъде излъчен от Обединените патриоти. Това мое искане не беше прието, Борисов също изрази несъгласие. Той приема промените като знак, че нещо се руши. В крайна сметка аз не говоря за разправия, а за нещо принципно, посочи председателят на ПГ на Обединени патриоти.

Не аз, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 трябва да предложи излизането си от управляващата коалиция – как може да стои вдясно от един диктатор. Трябва да излезе и да каже – не мога повече да се мъча под диктаторската палка на един пълновластен господар. Не може да хвърляш обвинения, да лепиш черни печати и това да минава, подчерта лидерът на "Атака".

Обединени патриоти минават през тест и трябва да разберем ще остане ли това обединение. Това зависи от колегите. Аз се питам да им кажа какво трябва да се направи, за да продължим успешно напред. Ако не ме послушат, може и да дойде краят, заяви Сидеров.

Премиерът е в правото си да определя с кой да работи. Информацията се комбинира при Борисов, той има по-добрата гледна точка. Няма никакъв проблем да се приемат оставките на тези министри, но целият въпрос е в името на какво. Тук ще изисквам да се поставят приоритети на действия на изпълнителната и законодателната власт, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той заяви, че е против евентуална смяна на министъра на туризма Николина Ангелкова. Още повече, че за цялата офанзива зад нея стоеше едно ядро в центъра на което беше Ветко Арабаджиев. Това ядро нападаше Ангелкова. Тези хора продължават да настояват за смяната ѝ, за да сложат свои хора. Аз съм против смяната на Ангелкова, защото се вършат много глупости в момента и ако се позволи нейната смяна, те ще продължат, посочи Сидеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5604 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
бреиииии

2018.09.09 | 11:30

8
честит празник червени миндили,само това ви остана,червеното знаме и идиотизмите които сътворихте за нещастният народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na

2018.09.09 | 09:39

7
Pakli tozi znaiko
Иво Македонски

2018.09.08 | 23:59

6
Валери Симеонов е алчна циганска мастия, махайте го от Коалицията тоя , че ще ви закопае!
Ivory

2018.09.08 | 21:27

5
Наричаше Бойко национален предател ,а сега го крепи на цената на всичко.

2018.09.08 | 21:25

4
Да, лекарствата трябва да се пият редовно.
1

2018.09.08 | 20:35

3
Volene,predi vreme 4etyax kakvo kazva6,sega direktno otivam na komentarite,kakvo mislyat.

2018.09.08 | 20:25

2
Волене много пъти сме се чудили какво правиш ти и Атака и предадохте избиратлите си в тая тъпа коалиция и се прегърнахте с мафиота от Банкя ??? Само не ми казвай че го направи в името на България !!!!!!!!
скъпи рубладжийски спомени

2018.09.08 | 19:30

1
Варадеро ни посрещна , с ласка южна и гореща , всеки знае де е рая , той е в кубинският курорт ................. , оооо Варадеро , оооо Варадерооо , разкрий ни тайните си ти ...............!

Добави коментар

Водещи новини