Фандъкова: Не съм лобирала за назначения

  • 11 януари 2012 12:16

  • 801
  • 1
Фандъкова: Не съм лобирала за назначения
© Булфото

Столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска отрече да е лобирала в ГЕРБ за назначения. "Политическите решения са въпрос, който се коментира в Изпълнителната комисия. Аз съм кмет и отговарям за кадровите решения в Столична община, но не участвам в Изпълнителната комисия на ГЕРБ", каза тя.

Фандъкова заяви, че не е имало напрежение в групата на ГЕРБ в общинския съвет. Фандъкова каза, че е имала спорове както с Андрей Иванов, така и с много от останалите общински съветници от ГЕРБ и това е нормално в хода на работата. "Г-н Елен Герджиков е един от най-активните общински съветници в Общинския съвет, работим заедно добре и смятам, че той ще се справи много добре с тази задача.
За мен е важно да има успешна работа в общината, която при всички случаи изисква един добър диалог между кмета и Общинския съвет какъвто аз съм имала и досега, вярвам, че ще имам и с новия председател, заяви столичният кмет.

По думите на Фандъкова, медийните атаки към Андрей Иванов през последните месеци са били доста сериозни. "В края на краищата се доведе до лично решение, което смятам,, че съвсем основателно, напълно го разбирам в тази ситуация", каза тя.

Столичният кмет заяви, че не коментира слухове, не работи по тях, а проверява конкретни сигнали, които получава.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
801 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
W W W . ORIGINALNI . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕННИСКИ №-1

2012.01.11 | 12:32

1
W W W . ORIGINALNI . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕННИСКИ №-1 В БЪЛГАРИЯ !

Добави коментар

Водещи новини