ДПС: ГЕРБ замениха стабилност на властта срещу стабилност на държавата

  • 05 май 2017 08:51

  • 4867
  • 7
ДПС: ГЕРБ замениха стабилност на властта срещу стабилност на държавата
©

„Плевенският многомандатен избирателен район е един от най-проблемните в страната. Плевен е най-бързо обезлюдяващия се град в България. Обвинения като тези, че ДПС купува ромски гласове са опит за замитане под килима на истинските проблеми. А те са бедността и демографската криза. За съжаление от вчера вече знаем, че тези проблеми няма да са в дневния ред на кабинета”, коментира в „Здравей, България” Велислава Кръстева от ДПС.

„Станахме свидетели на безпрецедентен пример за политически цинизъм. Вицепремиерът, който отговаря да демографските въпроси, а именно Валери Симеонов, е отявлен националист. Лидер на движение, което Съветът на Европа нарича фашисти. Цинизъм е този човек да бъде натоварен с една от най-отговорните задачи, която стои пред управлението”, на мнение е депутатът от ДПС.

„Условието ни да подкрепим ГЕРБ бе да не се допускат националистите във властта. Въпреки това те предпочетоха създаването на властова стабилност, реализация на вид партиен егоизъм и замениха стабилност на властта срещу стабилност на държавата”, каза още Велислава Кръстева.

На въпрос защо Ахмед Доган не говори публично, тя обясни, че той предпочита да се изразява писмено и това е въпрос на подход.

Относно протеста на Слави Трифонов за референдума, Кръстева заяви, че ДПС няма да гласуват „за” мажоритарна избирателна система по начина, по който е описана в референдума.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4867 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Ьхьььь

2017.05.14 | 04:21

6
Чудно защо тази облечена вечно в черно "жена" с визия на извратен транссексуален обект сега толкова спокойно и мило обяснява как нищо няма да се получи от новото правителство. Цитати от Краднелия Сланинова се леят...Отново двете партии са в братска топла връзка!

2017.05.14 | 04:21

7
за това й плащат от турция.
nesin

2017.05.05 | 15:14

1
NIE NE ISKAME BULGARI V DPS i DOST...van vsichki bulgari ot turskite partii....

2017.05.14 | 04:20

5
Точно така! Вън всички турски партии от България! Анадола е за вас, очаква ви!
Манев

2017.05.14 | 04:20

4
Има неща които умния трябва да подразбере. Народа игнорира партия, която си сътрудничи с ДПС. Колкото и да приказвате това е една етническа партия забранена по конституция. Турци в властта да но не и турска партия.
Наблюдател

2017.05.10 | 13:44

3
Аз също смятам,че не трябва да се подкрепи мажоритарната избирателна система по начина, по който е описана в референдума...Възможно е да не открием идеалната такава,но тази предложена от антуража на Слави няма да доведе до нищо градивно.Надявам се при обсъждането и да има зд
Наблюдател

2017.05.10 | 13:44

2
Аз смятам,че не трябва да се подкрепя избирателната система по начина, по който е описана в референдума на Слави.Възможно е да не открием идеалната такава,но обсъжданата няма да доведе до нищо градивно.Надявам се здравият разум да надделее у НАРОДНИТЕ НИ ИЗБРАНИЦИ .

Добави коментар

Водещи новини