Бойко Борисов изгладил скандала между Дянков и Найденов с "голямата шкурка" (обновена+сним

  • 04 януари 2012 14:52

  • 5990
  • 13
Бойко Борисов изгладил скандала между Дянков и Найденов с "голямата шкурка" (обновена+сним
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г откри Държавен театър „Адриана Будевска” в Бургас.

Първоначално министър-председателят, придружаван от министрите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, разгледа ремонта на театъра отвътре, след това се качи на втория етаж, за да види и малката камерна зала, която също претърпя обновление, предаде "Фокус". Целият ремонт на бургаския театър е по оперативна програма „Регионално развитие”. На въпрос дали е изгладил разногласията между двамата министри Найденов и Дянков, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се ядоса и каза, че не това е най-важният въпрос, а това, че е дошъл да открие ремонтирания театър, да види ремонта на Националното музикално училище „Панчо Владигеров”, изграждането на пътния възел Бургас-Средец-Созопол. Той припомни, че всичко това се прави със средства на държавата. Когато втори път му зададоха същия въпрос, премиерът каза, че е изгладил разногласията с „голяма шкурка”.

Докато разглеждаше театъра, той отговори на много и различни въпроси, един от които е дали правителството ще съдейства за намаляване на лихвите на банките, дали може да бъде удължен срокът за поставяне на измервателните уреди на бензиностанциите. На тези два въпроса бе отговорено, че в началото на годината на Тристранен съвет ще бъдат разгледани възможностите за намаляване лихвите на банките, но банковите институции са автономни и сами решават проблема.

"Банковите кредити и лихвите се определят от банките. Всички ние искаме колкото се може тези лихви да станат по-малки. Самите банки имат огромна нужда да дават кредити в работещи проекти и затова ние влагаме толкова усилия в това да създадем необходимата бизнес среда, за да има инвеститори и съответно българският бизнес да взема кредити да строи, да работи и да има по-голямо потребление", заяви премиерът.

По думите му, най-големият залог, който правителството вижда в частния сектор, това е енергийната ефективност. "Ако българите успеят да ни чуят, и програмата, която стартира сега за енергийна ефективност успее, ще вдигнем в пъти, пъти цената на имотите на българските граждани. Ще спестим много електроенергия, много топлинна енергия и ще направим с още 45-50 години по-голяма продължителността на живота на сградите, на апартаментите, на имотите на българските граждани. Затова с тази програма се дава възможност на банките да работят по-добре. Защо това е толкова важно? Защото ако човек сметне колко пари взема от лихви за дадения си влог и ако си оправи енергийната ефективност на жилището, ще видите, че след третата година всичко ще му е до 30% по-евтино на година", каза Борисов.

Няма да бъде удължаван срокът за поставяне на измервателните устройства на бензиностанциите. На въпрос дали държавата ще помогне за изграждането на първия обход на Бургас, който е изключително необходим на града, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че след завършването на автомагистрала „Тракия” ще се помисли за това, защото е наистина важно, за да не влиза целият трафик от Бургас.

Министър-председателят заяви още, че правителството няма да купува нови самолети, докато има криза и докато се решават въпросите с театрите, с науката и с културата, които от 50 – 60 години не са ремонтирани. "Когато свършим всички тези неща, тогава ще мислим за нови изтребители", категоричен бе той.

Борисов допълни, че в момента имаме много добри МИГ-ове, Су-та, които са въоръжени и в отлично състояние. Отделно имаме и много добри хеликоптери. „Ние инвестираме нашите пари при цялото ми уважение на производителите на военна техника в наука, в култура, в археология, така че с канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се една от тежките теми ще бъде защо при милиард излишък не са си платили влаковете, а сега ние в условията на криза трябва да извадим 150 000 000 евро да ги платим”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Според премиера, трябва да има закон за НСО и разузнаването. „Законите за тези служби са изключително важни. Не ги предлагахме досега, защото президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в щеше да го приеме лично, че едва ли не искаме да отнемаме правомощията му. Сега, когато дойде новият президент, ще отида специално при него с част от парламентарната група и министрите и ще предложим два нови закона - за НСО и за разузнавателната служба. Ако бъдат одобрени предложенията, ще влязат на обсъждане в парламента и тогава ще има повече подробности за тези закони", заяви Борисов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5990 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2012.01.10 | 09:30

13
На фона на красивите спортни зали, опери и магистрали, когато изляза да пуша една цигара на терасата, виждам същите гнусни панелки в които живяхме и преди .20 г. Разликата е че обраснаха с някакви гротески, шарени като цветовете на дъгата! И вместо 15-20 годишни лади и москвичи на паркинга са 15-20годишни опели и фордове. Почти изчезнаха възрастните хора от пейките, и драстично намаляха майките с децата на детската площадка която сега прилича на абстрактна скулптора. А повечето приятели с които сме израснали и съученици, са пръснати по целия свят и се виждаме само по празниците , евентуално... А заводите и предприятията в който работеха родителите ни, вече не съществуват. А в тези които не бяха нарязани и съборени, сега са се настанили Гръцки и Италиански шивашки фирми в които работят жените ни по 12 ч. за минимална р.з. Хубавите села в които изкарвахме лятото като деца са разграбени от цигани . А за последните 2г. тези които останахме тук и бяхме оптимисти, или загубихме работа или ни намалиха заплатите . А на скоро разбрахме че никога няма да се пенсионираме. А на децата ми в училище им обясняват че не сме били под турско робство, а просто е имало Османско присъствие (Ботев и Левски сигурно се обръщат в гробовете си )!!! И да не е посмал някой сега да ми обяснява че за това са виновни Руските комунисти или Американските капиталисти . Защото нашите "бащи на нацията" сами си влачат ебаните гъзове било в Москва , било във Вашингтон или Брюксел, да ги потупат по рамото или по дупето ! До кога ще се държат като Парижки проститутки ... ДОКОГАААА....
gloria

2012.01.05 | 13:41

11
И за всичко това,което си изброил е виновен само и единствено ББ!? Не се обръщай повече назад,защото ще видиш как БСП ограбиха държавата,а нас ни докараха до това дередже.Сега...,това правителство работи и се вижда какво прави.
BG

2012.01.05 | 02:03

10
АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО.АБСОЛЮТНИ ФАКТИ!ЖАЛКО,ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЦВЯТ СА,ЗА ТЕЗИ НЕЩА НЕ ИМ ПУКА,КОЕТО СЪЩО Е ФАКТ.
Без Име :-)

2012.01.05 | 01:49

8
Стига глупости бе хора мутра в театър,театър който разигравал Герб,айде моля ви се да спрете с глупостите и да хулите когато трябва,а не когато не трябва,аман от световни конспирации,отчаяни съпруги и простотии.Когато се прави нещо го похвалете,а когато не се прави нищо тогава говорете и хулете на свобода,аз лично ще ви защитя тогава!
ккк

2012.01.05 | 13:42

12
Ти си помисли какво хубаво направиха герб което друг щеше да направи също и какво и какво друго хубаво правят . Великата зала не е техен проект , просто герб намалиха цената за сметка на размерите и предназначението на залата . Магистралите всички знаехме ,че ще се правят но единствената им заслуга за магистралите е че толкова ги форсираха та в момента ще трябва да се пусне данък магистрала . След една две години цената на тока ще се вдигне фрапиращо не искам да ви обяснявам защо. Нещата тук в България въобще не вървят на добре и то не откакто дойдоха герб а от преди това . И все пак в последните години отидохме към тотал щета
Дичо

2012.01.05 | 02:03

9
Бойко Борисов е изгладил по един некролог за всеки един българин!!!
Радо

2012.01.05 | 01:48

6
Този театър който разиграва Герб ми изглежда като Отчаяни съпруги.

2012.01.05 | 01:48

7
Всъщност пиесата се казва '' Да убием народа, докато го заплесваме с интригите в нашия харем'' ! Много тъпа пиеса, гледам я вече две години и половина и става все по-гадна !
rossen4i4o

2012.01.05 | 00:45

5
нима някои си въобразява че един работодател ще бръкне в спестяванията си зада изплати работните заплати ? Намалените лихви по спестовните влогове:тея които имат влияние върху пазара; ще намалят директно работната заплата , тези които имат влогове ще компенсират от работниците си , а пък те нямат прво да ги съдят ,според кодекса на труда,БРАВО,БРАВО, БРАВО , защо ли кръвта ми кипва
bestmoneynow

2012.01.04 | 23:58

4
Изкарайте пари лесно и бързо от интернет като гледате реклами. http://www.neobux.com/?rh=736B656D746F72 http://valeptr.com/pages/ptp.php?refid=skemtor http://www.clixsense.com/?3897920

2012.01.04 | 23:58

3
Мутра в театър !!! Няма ли край тоя тъп три годишен виц ????

2012.01.04 | 23:45

2
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
ase

2012.01.04 | 19:27

1
W W W . O R I G I N A L N I . B E - - -КУПИ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА 11/12!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини