Бойко Борисов: Огромната власт на Дянков го отлепи от земята

  • 03 януари 2012 18:21

  • 12452
  • 13
Бойко Борисов: Огромната власт на Дянков го отлепи от земята
© Булфото

"Никой друг член на кабинета не е бил толериран от мен, както финансовият министър. Дянков е глезеното дете на кабинета. И сега вече виждам, че огромната власт, която му дадох, и големите права, които произтичат от тази власт, просто не му понесоха. Затраях си, когато си позволи да коментира публично преди време Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, но сега, когато атакува двама министри - вече не мога. Хората казват: "На бодлива крава Бог рога не дава".

Това заявява в интервю за днешния брой на в. "Преса" министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод разразилия се задочен спор между министъра на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и министъра на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"Няма конфликт между Дянков и Найденов. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не е човекът, който може през главата ми да дава оценки за други министри. Такива приказки създават дискомфорт в министерствата, администрацията почва да се ослушва и да не работи. Всеки допуска грешки и ако се съсредоточим само в грешките си, нито един от министрите на трябва да остане на поста си. Да не говорим, че не е християнско в тези светли празници около Нова година да се говори за оставки", коментира още по темата премиерът.

"Дянков трябва да знае, че финансовата стабилност в България не е функция само на един човек. Заслугите са на партия ГЕРБ, на правителството и на парламентарната група на ГЕРБ, която отстоява законите в парламента. Много пъти именно парламентарната група на ГЕРБ е обирала негативите заради неговия подход на работа. Защитавал съм Дянков многократно в тристранния съвет, застанах зад него, когато синдикатите искаха оставката му. Защитих го при скандала с Първанов. Когато дадеш на някого власт, тогава може да му видиш акъла. Огромната власт на Дянков го отлепи от земята", казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"С изключение на голямата му уста оценките ми за него са непроменени. Аз имам два пилона, върху които стъпвам: това е финансовата и икономическата сигурност, за която отговаря Дянков, и вътрешната и партийната сигурност, за която отговаря Цветанов. С поведението си обаче Дянков не помага, а вреди на правителството. Нямам разколебаване по отношение на работата му в сферата на финансите, но малко по-изкъсо ще следя действията му като вицепремиер, който координира министерствата, за които отговоря", заявява категорично министър-председателят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12452 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Вологес

2012.01.25 | 12:11

13
Кьор Фишек драги зрители! Мутрата се опитва да замаже очите на хората с фалшиви скандали, на фона на разрухата, която създадоха. Цялата тъпотия е просто опит да се отклони общественото внимание. Тиквата си прави поредния таш*к с раята!
ai siktir

2012.01.25 | 12:11

12
Бахти и държавата! Където и да отворя все тази тиква ми е на среща! Ей журналистчета ! Направо се осрахте!
AlexK

2012.01.04 | 09:31

2
Колега,сто пъти ще отварям и затварям компа си,за да вляза в статята и да натисна зеленото бутонче,за да те подкрепя за мнението ти !!!
ББ да стъпи на земята!

2012.01.08 | 18:50

11
ББ от школата на БКП и Тодор Живков ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЕ ПРОСТАТА ИСТИНА, ЧЕ ДЯНКОВ Е СВЕТОВНО ПРИЗНАТ ЕКСПЕРТ ВЪВ ФИНАНСИИТЕ И ЧЕ Е СПОСОБЕН ДА ОПРАВИ ИКОНОМИКАТА В СТРАНАТА. !!! Но това че разни тъпунгери министри и др. българистанци му пречат с балканския си манталитет и той се бори с/у това ББ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИ А НЕ ДА ГО КРИТИКУВА. Освен в БГ Бойко е световно неизвестен чукундур. А ДЯНКОВ Е ВСЕПРИЗНАТ И МОЖЕ ВЕДНАГА ДА ЗАПОЧНЕ РАБОТА В СВЕТОВНАТА БАНКА !!!
Кирил

2012.01.04 | 17:36

9
Той един друг такъв 'световно признат финансов експерт' Милен Велчев ни такова фамилията преди няколко години. Сега ще му плащаме милиардите загуби от брейди спекулациите докато той и наставниците му от 'Мерил Линч' се облажват с нашите пари. Боко Тиквата, че е боклук боклук е, но и най-големият 'експерт' щом е българин е воден от една единствена цел- да граби с пълни шепи.
въпрос

2012.01.08 | 18:48

10
Сега остава да кажеш по-конкретно поне за 1 далавера на Дянков........ Иначе сравнението ти е неуместно.
Радо

2012.01.04 | 17:36

8
Всичките от Герб са една пасмина нещастници много говорят а резултати нула!!! Като свърши кризата във Европа Боко-Тиквата и сме на същото дередже ще обвинява извънземните че още сме във криза.
mi6o

2012.01.04 | 03:08

1
на дава ALOOO SAITA OPRAVETE SI ZAGLAVIETO NEGRAMOTNICI TAKIVA
Васко

2012.01.04 | 17:19

7
Недей се вайка за заглавието,прочети малко по-надолу да видиш какво казват ХОАТА:"Хоата казват: "На бодлива крава Бог рога не дава".И Мишо приятелю и ти май не си май от най-образованите.......Пиши на КИРИЛИЦА ,че като я видя тая ШЛьОкавица и ми се драйфа
БОСФОР ТВ

2012.01.04 | 17:18

6
ББ явно винаги трябва да е най велик и не зачита по различно мнение от партийното или казано с по прости думи мнение различно от неговото лично ,което всички трябва да подкрепят чинно без да използват сивото си вещество.Със тези сравнения за бодливата крава,затвърждава мнението ни ,че е със висок интелект .............
ЦАР КИРО

2012.01.04 | 17:17

5
Г-н Борисов,когато имате такива приятели като дянков и цецо шестака,врагове не ви трябват!!!!

2012.01.04 | 17:16

4
Започна се!!!
AlexK

2012.01.04 | 17:15

3
Дядо Боже Бойко : ами един голям рог отзад ще поемеш ли,по християнски-после блаженно да си пафкаш цигарките от нелегалната си фабрика,която направихте с Цветито и Пашата на Южното черноморие ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини