Борисов бесен на Дянков

  • 29 декември 2011 15:43

  • 18820
  • 35
Борисов бесен на Дянков
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бесен на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи заради изказванията му тази сутрин пред БиТиВи.

Оценки за министрите мога да давам само аз и Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това заяви в Шумен Борисов във връзка с негативна оценка, дадена от Дянков за колегата му Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, информира БНР.

Ако си е позволил наистина да дава оценка на министър Найденов, той ще си отиде преди него, заяви министър-председателят и добави: „Ние цяла година обираме негативите на финансовото министерство и на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, а министър Найденов се справя прекрасно. Оценката ми за всички министри е прекрасна."

Премиерът уточни, че парите, които усвои Министерството на земеделието и фонд „Земеделие" са с 55% повече от предишната година: „В земеделието влязоха милиарди, докато не мога да кажа същото за Министерството на финансите."

Истински се надявам да не е казал такава глупост, защото много бързо ще се оправя с него, ако е казал подобно нещо през главата ми, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Припомняме, финансовият министър заяви: „С министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на ми е най-трудно, с него сме имали доста дрязги заради дисциплината. Найденов скоро ще спре да говори по начина, по който го прави. Не е моя работа да сменям М. Найденов."

Министърът отново се изрази саркастично към спорните инициативи на стандарти за храните, които преди време самият той определи като чист PR.

Според Дянков при Тотю Младенов има огромна промяна, той е разбрал, че правителството е център-дясно. "Има и няколко прекрасни министъра като Нона Караджова, Свилен Нейков," допълни той.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преряза лентата на рехабилитиран пътен участък и ново кръгово кръстовище в Разградско. Проектът, по който те са изградени, е част от ЛОТ 3 и включва участъци от пътищата „Исперих - Дулово", „Попово - Дралфа", „Дралфа - Чудомир", „Варна - о.п. Добрич", като общата рехабилитирана дължина на отсечките, част от които са на територията и на област Търговище, е близо 46 км.

„Това кръгово кръстовище е поредния рехабилитиран участък, който откриваме в този регион", заяви министър-председателят.

От своя страна регионалният министър Лиляна Павлова пожела безаварийно шофиране и по-малко пътнотранспортни произшествия, като уточни че откакто е изградено кръстовището няма нито един инцидент в този район. Участъкът е с натоварен трафик и множество тежки катастрофи и смъртни случаи през годините, което наложи изграждането на новото съоръжение.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
18820 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
Majkata na Bojko

2012.01.10 | 09:47

35
сине майчин с всеки изминал ден се чудя защо съм те довела на тоя свят и ме е яд на мене че не абортирах докато беше време и да спася нацията от злото което си ти

2012.01.10 | 09:44

34
dqnkov oprajnqva genocid sprqmo balgariq.

2012.01.10 | 09:44

33
Бойко, хайде, смени го, ако смееш! :)

2011.12.30 | 14:50

2
Как ще стане това? Да не би да го е " назначил" той?
Ivan Angelov

2012.01.10 | 09:44

32
До коментар номер 7. Кой те лъже теб, че без Дянков ще фалираме?! Защо всички сте така зомбирани от медиите, че Дянков върши хубаво като взима и последните стотинки от джоба на всеки Българин. България е фалирала отдавна ако не знаеш. В т. нар. Фалирала Гърция минималната заплата е все още 800 евро. А колко е в Бг. Не е ли по-важно всеки един човек да живее достойно отколкото, да живее за "спасяване" на държавата. Ти си май агент на службите тук да внасяш объркване сред част от хората!!! Изгониха ме от един сайт с много читатели и коментиращи, защото там беше пълно с агенти и не понасяха истините които казвам.

2012.01.10 | 09:43

31
Без Дянков ще фалираме.Противно човече,но умно.И изгоним ли Дянков,кой ще е финансов.Велчев,Костов.Точно заради Дянков сме още на повърхността.
sss

2012.01.10 | 09:41

30
Абе Бойко ти до скоро разправяше че Дянков е супер,че се справял чудесно за което многократно си му благодарявал за правилната фискална и консервативна политика която води.И днес ново 6 имал грешки в работата,слаби резултати в финансовото министерство,прикривали сте негови гафове и т.н.т.Ти луд ли си или се опитваш нас да ни правиш на луди а ТЪПАКО?

2012.01.05 | 12:29

29
i az sam na tova mnenie pavaroti e gustuval navsqkade po sveta, 100% shteshe da doide.. a do zalata predi sedmici hodih, zajalost padnahme ama EXAAA... eto tova e zala BRAVO, 4ak ne mi beshe tujno ot zagubata i sedalkite hubavki 4uk prosto bravo !

2012.01.05 | 12:28

28
ABE HORA EBAVAM VI VSICHKITE с тоя новия път дето го направи Борисовия, карам като по масло бре, преспокойно мога да кажа с ръка на сърчицето, че този човек с тоя път само ми спести няколко стотака в последните месеци за ремонт на бричката ми... аз само тва ще ви кажа.. само с тоя нов път това биче ми спести 15 дена работна заплата.. Ебал съм ви всичките дето, не го харесвате ебете се у гъза аз съм доволен. предните на власт подписки събирахме тука с години даже, по няколко пъти нищо ся даже подписки не сме събирали оня вол дойде и го оправи пътя евалата.. а гледам и нагоре пътя продължава, продължава.. Не че ще изляза да спортувам ма отстрани има алея за колоездачи и пешеходци :D хуху, въпреки, че след нова година ще ми треа да не зема да получа някое сърдечно ударче, та как казах, който не му е угодно да си гледа работата аз съм доволен ^^
прав си

2012.01.04 | 00:17

27
просто сички плювалници не разбират прости механизми как парите отиват при хората, чрез магистрали и процентчета.
от майка ти

2012.01.03 | 19:26

23
Трябваше да падна по корем докато бях бременна с тебе, ако знаех ко тъпо гьоче ще излезеш.

2012.01.03 | 22:04

26
Мухобойко и себе си да маха, че ми писна да му гледам мазната противна селска ръбеста физиономия 100 години ! Пътища строял ?! А тези, който нямаме пари за коли, които си ги продадохме от мизерия или не можем да си ги караме, защото пари за гориво няма, за винетки също, какво ни греят 52-та километра на тая магистрала, по която до сега не ми се е налагало дори да минавам ?! Представа има ли си някой колко пари се окрадаха около тези пътища ?!
svilen

2012.01.03 | 19:27

25
Krasio s tebe sym.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини