Мирослав Найденов: Бих изиграл едно каре карти с Дянков (видео)

  • 25 януари 2012 08:25

  • 2092
  • 7
Мирослав Найденов: Бих изиграл едно каре карти с Дянков (видео)
©

Превозът с автобус на министрите до Пазарджик е организиран от НСО и са взети всички мерки за охрана, Считам, че това е правилно решение. По този начин се спестяват средства, разликата е огромна в сравнение с това, да се пътува с автомобили.

Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета преди заминаването на министрите за изнесенето заседание на кабинета в Пазарджик.

"Спестяваме и сеира на хората от това, да се пътува с 15-16 автомобили. В това време автобусът е и по-сигурен превоз", каза от своя страна министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

На въпрос за състоянието на пътищата след поредния снеговалеж, транспортният министър посочи, че действията по почистването са координирани с КАТ и пътната агенция. "Организацията е добра, за да не се допуснат ситуации, в които да се блокира движението. Ако има проблеми, ще поискаме машини от летищата, които да помагат", добави Московски.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на каза, че снегът има и положителен ефект - за земеделците, след сушата в последните месеци.

На въпрос дали ще има проблем с тировете, Московски каза, че утре има среща, на която ще се обсъжда целогодишна забрана за движение на тежкотоварни автомобили. По думите му, тази мярка се прилага в цяла Европа. "Разбира се, преди това трябва да осигурим паркинги, на които те да спират", уточни транспортният министър.

Николай Бареков попита Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на дали ще се видят със Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи в автобуса и дали ще изиграят едно каре карти примерно, а също така какви са отношенията между двамата, след скандала от края на декември, когато финансовият министър се обяви за оставката на колегата си.  "Разбираме се много добре, но той е на Съвет в Брюксел. Бих изиграл едно каре карти с него, ако все пак се засечем", отговори земеделският министър. По думите му, отношенията помежду им са добри и въпросът е бил преекспониран.

На въпрос за продажбата на БДЖ, транспортният министър Московски съобщи, че "БДЖ Товарни превози" превози се продава от Агенцията за приватизация. По думите му, приватизацията е в ход и са заложени критерии да се намери инвеститор, който да гарантира дългосрочни инвестиции. Той уточни, че ще бъда продадена компанията "БДЖ Товарни превози", а засега "БДЖ Пътнически превози" остава държавна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2092 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.01.25 | 12:16

7
И най-добре за всички би било това да стане в някоя затворническа килия!!!
Радо

2012.01.25 | 12:15

6
И без това нищо не правите освен да харчите парите на данъкоплатеца може и повече игри да изиграете. Нали сте на държавна заплата едва ли някой частник ще ви остави да дишате поне 20 кола ще свали шопара Найденов ако работи във частна фирма!

2012.01.25 | 12:15

5
Цветанов,започваш да губиш pocva,поради това ,че тя е престъпна и хлъзгава.Не успяхте да си узаконте лъжите нито "октоподите" и затова ви била виновна съдебната система ? Цветанов,при "отказа" на Емил Кюлев за рефинансиране,той се спомина под пореден номер от 1 до 200, но Васил Божков-Черепа се спаси от това ГДБОП-"Посъветване с голям пореден номер" .Казваш ,че Васил Маникатов бил новия октопод и съдебната система покровителят му,но кажи ми какви са връзките и отношенията на твоят "началник Борисов -бивши и настоящи/вече обтегнати/ с Алексей Петров и защо.Защо си толкова сърдит след парашутния десант на "семейната ти приятелка".С какво сте се занимавали, ти и премиера в миналото, и сега какви "опити" правите ?
agabaga

2012.01.25 | 11:55

2
"Бих изиграл едно каре карти с него"??? Ако поканите пожарникарчето и физкултурника може и да стане.

2012.01.25 | 12:15

4
Ще направят, ама каре Черен Петър. За сериозните игри си трябва мисъл.

2012.01.25 | 11:55

3
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

2012.01.25 | 11:48

1
на тоя плужек ако тиквата му каже и със сопола кючек ще играе пуууууууу да го еба

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини