Деница Златева: Служебният кабинет не е обсъждал имена за еврокомисар (видео)

  • 14 март 2017 12:13

  • 1589
  • 0
Деница Златева: Служебният кабинет не е обсъждал имена за еврокомисар (видео)
©

Служебният вицепремиер Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското отрече да има пристрастия в работата си с неправителствени организации /НПО/ по подготовката на българското председателство на Съвета на Европейския съюз /ЕС/.

Златева коментира темата пред журналисти след като откри конференцията "Ефективност на съдебната система". Тя посочи, че ще работи с всички желаещи НПО, синдикати или университетски преподаватели без да ги дели на базата на това дали симпатизират на една или друга партия или се определят в лявото или дясното пространство. Златева коментира, че председателството е национална кауза и правителството планира, освен на територията на София, да го пренесе и на територията на останалите общини в страната под формата на различни събития. "Неверни са твърденията, че ще раздаваме милиони, говорим за изключително малки суми, които предстои да бъдат одобрени", добави Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Златева отрече служебното правителство да е обсъждало конкретни кандидатури за следващ български еврокомисар. По повод публикация, че фаворит за поста е посланикът ни в Швейцария Меглена Плугчиева, Златева отговори, че няма информация да се обсъждат имена, защото въпросът не бил на вниманието на кабинета в момента.

Последвайте канала на

БТА
1589 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини