Сидеров: Аз не мога да инжектирам морал

  • 21 декември 2011 17:11

  • 2261
  • 5
Сидеров: Аз не мога да инжектирам морал
©

Целостта на парламентарната група се определя от морала на депутатите. Ако имат морал, те ще стоят в ПГ на „Атака”, ако нямат – няма да стоят. Аз не мога да инжектирам морал.

Това каза лидерът на ПП „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на пресконференция след Националния сбор на партията в отговор на въпрос дали ще се запази целостта на ПГ на „Атака”. 50 хиляди лева режат от нашата субсидия на месец – разделено на три, това означава, че ГЕРБ са готови да дадат на отцепниците по 17 хиляди лева на човек на месец. Вероятно са готови да им дават и други бонуси – отговори Сидеров на въпроса, колко струва един депутат на „Атака”. Той посочи, че депутатите са направили политическа кариера на гърба на партия „Атака”.

Моето условие да подкрепям правителството беше да се спазва политика, която е в подкрепа на националния интерес, но правителството поддържа колониалната си политика, каза Сидеров.

Ние се опитвахме да прокарваме нашата политика. ГЕРБ не ни отказваше директно, казвайки – не, няма да ви приемем нещата. Те доказаха, че са лъжци. От февруари месец бавят промените, които бяхме предложили в Закона за политическите партии, въпреки че водихме многобройни разговори – каза Сидеров. Той посочи, че е имало директни заплахи - хора от ПП „Атака” да не са кандидати за кмет или за общински съветници.

Сидеров посочи, че конгресът е преминал изключително конструктивно и делово. Всички делегати завиха подкрепа на ръководството на партията и на лидера – в мое лице. „Контролният сбор, което е контролното тяло на партията, е с изцяло подменен състав и включва Адриан Асенов – председател на Контролния сбор, Димитър Димов и Гален Монев са членове на новия Контролен сбор.

ГЕРБ се вписа в мафиотските партии, които ограбиха България, каза още лидерът на ПП „Атака”. Който критикува и е опозиция, бива подлаган на удари и на репресии.

Първите шест депутати, които напуснаха, вече се обявиха за „гербери” по сърце и душа. Ще ги назова по име. Това са Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов, Цвета Георгиева и Калина Крумова, които са заявили с декларация членството си в ГЕРБ – каза той.

Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати, защото това е покупка на депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и от тук нататък опозиционната линия на „Атака” ще бъде категорична и последователна – посочи Сидеров.

Нито ще ме уплашат с мутренски методи, нито ще ме спрат, орязвайки субсидията, защото аз 2005 г. влязох в парламента без държавна субсидия и години наред поддържах партийната дейност без държавна субсидия. Няма никаква разлика между ГЕРБ, БСП, ДПС и всички тези, които управляваха България – добави лидерът на „Атака”.

Последвайте канала на

2261 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
владо

2012.02.08 | 14:32

5
Не можеш да инжектираш морал просто ,защото го нямаш! Опротивя с постоянните си изцепки и жалки театралничета! Явно имаш отдавна "някакъв" проблем , обади се на колегите от психото, май само там могат да ти помогнат!
ШеФа

2012.02.08 | 14:32

4
И тоя Волен се изложи като простинала мастия Как си мисли той но всъщност е важно какво си мислят неговите избератели . Дали защитава тяхното мнение и техните интереси . Атака беше хубава опозиционна партия и трябваше да си остане такава
Дружеството

2012.02.08 | 14:32

3
До сега имахме фамилно криминално ЕООД АТАКА сега ЕООД АТАКА на извратеният люшкан от своята шизофрения криминален мафиотски помияр и уродливата му любовница. Всеки който подкрепя или е част от бандата на този престъпник, сам е престъпник.Самата дума "морал" в устата на това криминално чучело Сидеров се превръща в мръсна дума. Властта прикрива такива престъпници защото самата тя е престъпна и се осланя и осланяла на такава измет. Мафиотската зараза на обществото е показателна и от факта, че пред очите му се вършат престъпления от всякакъв характер от отрепки като Сидеров а то стои безучастно плащайки и издържайки такива престъпници под формата на субсидии http://www.youtube.com/user/PandoraBOXonline
vanko76

2011.12.22 | 20:12

2
Там ти беше грешката да подкрепяш това мутренско-полицейско правителство.

2011.12.22 | 11:54

1
Травис!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини