Отцепник от "Атака": Партията на Сидеров се разпада

  • 21 декември 2011 10:10

  • 1693
  • 1
Отцепник от "Атака": Партията на Сидеров се разпада
©

С действията, които до момента извърши лидерът на тази партия, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа категорично мога да твърдя, че „Атака” си отива от политическия живот.

Хората, които изповядват национализма, виждаме, че вече припознават други политически субекти. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента независимият депутат Огнян Пейчев, един от първите напуснали партия „Атака".

На въпрос – разпада ли се парламентарната група на „Атака”, Огнян Пейчев посочи: "Не искам да врачувам, но предполагам, че и това ще се случи".

"Моето обяснение е, че, когато някой иска да живее в робовладелски строй, тоест да държи хората в подчинение с документи – резултатът е ясен и категоричен. Дълго говорихме за договорите за поръчителство, подписани от голямата част депутати от „Атака”, които и в момента продължават да се разследват от прокуратурата. Вече и други народни представители очевидно намериха смелост и достойнство, за да реагират. Всички от първоначалната група на „Атака” в този парламент, са подписали такива договори за поръчителство, с изключение на Явор Нотев и Десислав Чуколов”, каза Пейчев.

Според него – лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа държи депутатите от „Атака” в политическо подчинение чрез тези договори.
Запитан дали на днешния Национален сбор е възможно да бъде поискана оставката на лидера на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Пейчев посочи: "Не съм бил политическо лице в партията. Бях от гражданската квота. Въздържам се да коментирам тези неща. Не съм навътре да коментирам проблемите в самата политическа партия. Това е въпрос на устава и на неща, с които не съм запознат, и не искам да ги коментирам. Какво ще се случи – трябва да говорите с някой от партийните лидери или членовете на парламентарната група".

На въпрос - дали трябва Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да освободи лидерския пост, Огнян Пейчев заяви: След тези избори, които бяха категорични, и след като и останалите членове му поискаха сметка за тези резултати, предполагам, че е нормално.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1693 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Карастоянов Тодор

2012.02.04 | 09:51

1
А не ви ли е хрумвало, че разкапването на "Атака" е режисирано от самия Волен Сидеров?! Та той е човекът на ДС, който застава на националистическата барикада, събира при себе си тая част от патриотите, които ненавиждат соцсистемата и после постепенно ги отблъсква от политическия живот. Така в т.н. партийка "Атака" остават присламчилите се ченгета, които силно искат да удължат политическото си вегетиране и така да легитимират авоарите, които струпаха в грабителския етап наречен "преход". В.Сидеров бе причината от националистическата група "СКАТ" да си отидат Георги Ифандиев, Антон Сираков, Георги Жеков /към когото храня трайна неприязън!/, Любомир Захариев, а да останат Стефан Солаков, Велизар Енчев, Йордан Хаджиев. После процесът на разпад стана неуправляем, но в крайна сметка задачата на структурите на КГБ бяха изпълнени - патриотите в България да се обезверят и капсулират, далече от действащата политика. От създалата се ситуация се облагодетелства миротворецът Боко Борисов, който разчекнат между САЩ и Съветска Русия, угоди и на двете мразещи се сили - в България няма националистическа доктрина. Въпросът е вече не как, а колко получи за това Волен Сидеров. Отговорът ще дойде от оправната Капка. Сагата ще завърши с пълното духовно и морално обезличаване на Болен Лидеров, както сполучливо го нарече Кулеков. Досега едва ли има по-меркантилен политически шут, който иска да монтира на ковчега си джобове.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини