Волен Сидеров: Кеф на лъжците Борисов и Цветанов няма да правя

  • 22 декември 2011 08:12

  • 3951
  • 4
Волен Сидеров: Кеф на лъжците Борисов и Цветанов няма да правя
©

Подкрепихме управлението на ГЕРБ 2009 година, защото нямахме друга алтернатива и искаме да дадем шанс на партията.

Нито един път управляващите не тръгнаха по правилния път, а винаги вървят срещу националните интереси и затова, когато им обърнахме гръб, започнаха ударите по "Атака".

Това каза в интервю за сутрешния блок на БНТ лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той отново заяви, че Бойко Борисов и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа са лъжци. "Не знам за какво са им на ГЕРБ парите от депутатите на "Атака", Борисов все бяга от тази тема и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал", каза Сидеров. Той съобщи, че лично преди време е говорил с премиера и вицепремира да не приемат отцепници от "Атака" в ГЕРБ, а сега правят точно обратното.

Според него, ако е бил обърнал курса, както Яне Янев, такива удари е нямало да получава.

Лидерът на партията разказа как преди време Кирил Гумнеров е отишъл при него и му е казал, че ще извърши предателство към "Атака", защото е бил във финансови затруднения.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа бе категоричен, че няма да напусне парламента, ако се разпадне ПГ на "Атака". " Няма да правя удоволствие на лъжците Борисов и Цветанов", поясни той.

Лидерът на партията зави, че той лично не е виновен за отстраняването на  Димитър Стоянов от партията, а хората са го решили това, защото са сметнали нападките на евродепутата към него за грозни.

На въпрос дали Деница Гаджева е причината да напусне жена си Капка, Сидеров отговори, че личния си живот няма да коментира, защото е в общественото пространство като представител на националните интереси, а не като някой фолк певец.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3951 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ха- ха

2011.12.25 | 12:07

4
Отдавна се знае ,че нещо не си в ред - превърнал си една добра иначе идея в жалка ,постоянно меняща целите си противна дружинка от нагаждачи с цел личностно обогатяване! За съжалени ,кото погледна политическия хоризонт не виждам 1 нормално лице - все стари , опротивяли муцини - но определено Волен и Яне са за психото!
maria

2011.12.24 | 16:50

1
i ti ne si chesten chovek,d ane govorim,che vsichki razbrahe za pianskite ti istoriy!red e na gerb da se mahnat zavinagi,zashtoto potunahme i veche sme na 1 m.pod zemiata,ostava ni oshte 1 m.,za da stanat 2 m pod zemiata!
хе хе хе

2011.12.25 | 12:07

3
хехе това с 1 и 2 метри как го измери, и ако вече си под земята ,как се върна отгоре хехехе? Щото аз съм си отгоре и не ми е зле- не разбрах алегорията ти - вече си "там" или искаш да отидеш / че кво му е лошото отгоре /хехехе! Надали ,ако станем жалки оплаквачи животът ни с нещо ще се промини и за това никой не ни е виновен!

2011.12.25 | 12:07

2
Че ти, Воленчо, допреди 3-4 месеца им прави свирки и им лиза задниците, какъв по-голям кеф би могъл да им направиш?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини