Волен Сидеров: Отцепниците ме рекетираха за пари

  • 22 декември 2011 20:08

  • 1547
  • 1
Волен Сидеров: Отцепниците ме рекетираха за пари
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че именно той е направил телевизия СКАТ известна и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 го знае много добре.

В ефира на Радио „Фокус” лидерът на Атака ПП, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви:„ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е долнопробен лъжец и ще го осъдя, заради гадостите, които говори”. В отговор на въпрос как ще продължи да съществува парламентарната група на „Атака”, ако още един депутат напусне, Сидеров заяви, че избирателите са се доверили на него, а депутатите, които напускат, го правят, използвайки партийната субсидия.

Сидеров посочи, че отцепниците до скоро са го рекетирали за пари. Отцепниците всъщност нанасят удар по активистите на „Атака”, допълни Сидеров. Вчерашния национален сбор на „Атака” не е приел действията на Димитър Стоянов, а ги е приел като опит за саботиране на работата на партията. Предателството от страна на отцепниците, трябва да бъде осъдено и заклеймено, е решил националния сбор на партията, заяви Сидеров и добави, че членовете на „Атака” призовават отцепниците да напуснат парламента и да се явят на избори като независими депутати, ако имат достойнство, а не са в парламента само заради финансови облаги. Той изтъкна, че е получил пълната подкрепа от членовете на партия „Атака”. Сидеров добави, че „Атака” е създадена от него като визия и като идея и хората свързват партията с неговото име.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1547 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.08 | 14:25

1
Е няма само ти да лапаш-лакомник такъв ненормален...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини