Калфин: Битката за "Дондуков" ще е трудна

  • 16 септември 2016 08:18

  • 1215
  • 2
Калфин: Битката за "Дондуков" ще е трудна
©

„Президентството е една политическа длъжност“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, кандидат за президент от АБВ.

По думите му АБВ са били винаги на мнение, че един кандидат за „Дондуков 2“ трябва да е част от една партия.

„Ние участваме в тези избори, за да ги спечелим. Знаем какво трябва да се прави, аз имам опит”, заяви Калфин.  Калфин сподели, че има виждания по много въпроси и възможност да промени президентската институция.

Той поясни, че приема всеки един кандидат за конкуренция, но най – големият му конкурент ще е този на ГЕРБ.  „Битката е трудна, но това все пак са мажоритарни избори и според мен много важно е българите да подберат кандидата, който ще върши работата, която те очакват в тази институция и няма да бъде посочен от някоя голяма партия. Ако само големите партии печелят изборите, много скучен става политическия пейзаж”, каза още Калфин.

До десетина дни ще бъде ясен и кандидатът за вицепрезидент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1215 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.16 | 12:48

2
Айде няма нужник ,на Калфата му видяхме жилото , а меда му явно ще е горчив ! Тоя ,досегашния педал ,само що до война не ни докара , пръцне ли кравата ,тоя веднага се усира !И тоя е еврогей и атлантик ,каквото му наредят ,веднага на ония гледа да угажда ,народа български в гроба насажда !

2016.09.16 | 12:48

1
Тоя го помня колко жалък беше като превит червей се гънеше пред Кондолиза Райс ! Дейбаибоклукамудейба !

Добави коментар

Водещи новини