Цветанов след срещата с РБ: Имаме воля да продължим с реформите и това е, което ни обединява (видео)

  • 01 септември 2016 13:13

  • 2674
  • 3
Цветанов след срещата с РБ: Имаме воля да продължим с реформите и това е, което ни обединява (видео)
© Булфото

„Срещата ни с РБ бе, за да препотвърдим коалиционното си споразумение, както и секторните политики и реформите, които правим и продължаваме да правим“. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Народното събрание.

Цветанов разкри, че са обсъдени основните приоритети, продължаването на реформите, както и подготовката за приемането на бюджет 2017. „Сега разговарях с колегите за процедурите и за това, че ноември месец трябва да сме готови за гледане на бюджета в пленарна зала“, посочи той. „Дискутирахме теми, свързани с динамиката в международен план и средата за сигурност. Един от основните акценти е сигурността на границата, сигурността в България и региона и подготовката за председателството през 2018 г.“, обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Президентските избори бяха съвсем малък акцент, накрая на разговорите, които са по управленската програма и по секторните политики“, коментира той и допълни, че на срещата с РБ не са взети решения, които да са свързани с президентския вот. „Имаме воля да продължим с реформите и това е, което ни обединява. Убеден съм, че всичко, което сме постигнали до настоящия момент, по никакъв начин не ни прави песимисти за бъдещия период, който остава до пълния 4-годишен мандат“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По време на срещата не е била коментирана темата за смяна на министри или за явяване на президентските избори с обща кандидатура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2674 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2016.09.01 | 21:59

3
Цецко, кога ще върнеш апартаментите?
модератора е педал и боклук

2016.09.01 | 20:15

2
МЪДИ ОТКОГА ,ЛИЖЕШ НА ЦВЪЦ ГЪЗА ? О ,ПАРДОН ТИ И ЗА БОКО СИ ДАВАШ ГЪЗА !

2016.09.01 | 20:14

1
Овчи е матриала. Блеее. Нали ако проведат реформи половината ще са в Пандиза-от всички цветове!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини