Караянчева: Двамата юнака, Кънев и Атанасов, само обикалят студиата и хвърлят димки

  • 20 юли 2016 17:47

  • 4316
  • 5
Караянчева: Двамата юнака, Кънев и Атанасов, само обикалят студиата и хвърлят димки
©

Гневът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е оправдан. Двама юнака обикалят от студио на студио и говорят глупотевени. Всяко нещо си има мярка.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя коментира днешната словесна престрелка между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ДСБ. Припомняме, от ДСБ отправиха критики към премиера, че правителството работи срещу евроатлантическите ценности и застава на страната на Русия. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Атанас Атанасов си правят пиар на гърба на големия. Двамата почти не идват на работа в парламента. Специално г-н Кънев го виждам много рядко. Идва в петък, защото ще го дават по телевизията и хвърля някоя димка, за да го забележите вие медиите. Двамата искат да вкарат клин в правителството между министрите. Премиерът се държи държавнически, докато Кънев и Атанасов гледат от избори на избори. Това е разликата между истинския политик и този, който мисли само временно, каза още Караянчева.

Г-н Борисов е човекът, който го познават всички евроатлантически лидери, а тези двама юнака говорят, че той мълчал пред Русия. Тези двамата разбиват и Реформаторския блок. Поканихме Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., за да разберем на кой точно е министър. Днес той обяви, че е министър на ГЕРБ и стои твърдо зад политиката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ненече заяви, че в нито един момент не е работил сам и винаги е работил със санкцията на премиера. Ще извикаме и министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,. Той не е вбългария, но доколкото разбрах вече има пост по темата във Фейсбук. Нашата парламентарна група подкрепя правителството и министрите, категорична беше тя.

Имаме готова кандидатура за президентските избори. Знам името на нашия кандидат. Преди две седмици Бойко Борисов каза, че е готов веднага да го издигне, но чака и гледа сеира на другите. Не разбирам защо всички са се вторачили в нашата двойка, а никой не коментира другите партии, попита Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4316 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
baihui

2016.07.26 | 13:54

5
Дърта роспия с тапия !

2016.07.26 | 13:54

4
Караянчева всички в тоя парламент сте от един дол дренки !!!
дърта хамсия

2016.07.26 | 13:54

3
А ти с какво се различаваш от тези екземпляра ??????
гошо

2016.07.26 | 13:54

2
Тая полуграмотната защо я бутат все напред?Да не е заради мъжкия и глас?
Мелита

2016.07.26 | 13:54

1
Браво Караянчева ,така се говори .Браво ,когато наистина има правителство което може да се гордее с труда си и постиженията каквито и да са всеки член трябва да си защитава екипа и правителсвото с което работи.

Добави коментар

Водещи новини