Митов отговори на нападките на Радан Кънев

  • 20 юли 2016 15:33

  • 4565
  • 3
Митов отговори на нападките на Радан Кънев
© Фейсбук

Министърът на външните работи Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, отговори във Фейсбук на изказването на лидера на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който заяви, че само военният и външният министър са гаранти за членството ни в ЕС и НАТО, а премиерът подрива усилията им. Думите предизвикаха гневната реакция и на Бойко Борисов.

На страницата си във Фейсбук Митов заяви, че министър-председателят и всички министри работят ежедневно за това България да бъде пълноценен член на ЕС и НАТО и създаването на вътрешнополитическа интрига обслужва интереси, различни от тези на България.

"Българското правителство - министър-председателят и всички министри работят ежедневно за това България да бъде пълноценен член на ЕС и НАТО. Всички ние сме убедени, че участието ни в тези два наднационални формата разширява инструментите, възможностите и перспективите за реализирането на българския национален интерес.
Внушаването на алтернативни пътища пред България, както и поставянето на евро-атлантическия ни избор във фокуса на вътрешнополитическата интрига, обслужва интереси, различни от тези на България.
Демокрацията, сигурността и свободата не са патент на този или онзи политик, а споделеното вярване на моето поколение българи и непосредствена цел на българското правителство", написа Митов в соациалните мрежи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4565 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.21 | 05:48

3
Борисов е достоен и отговорен премиер . Не мога да повярвам на късмета ни , че намери такъв като Плевнелиев !!! Наи-големият Български президент за всички времена !!! Чест и слава !!! Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!! Ненчев е категорично наи-успешният български военен министър защитаващ за първи път българския национален интерес !!! Митов също е наи добрият външен министър досега !!!
БОЙКО ФЕСА-ПЕДЕРАСТ- РЕДЕРАСТ

2016.07.21 | 00:43

2
МНОООГО ПЕДЕРАСИ БЕ

2016.07.20 | 21:28

1
Колкото повече ,толкова повече !А Боко -най ,щото се е заобиколил с обратни ,"меки китки " !

Добави коментар

Водещи новини