Атанасов: Нестабилна Турция поражда рискове за нашата сигурност

  • 19 юли 2016 17:48

  • 2106
  • 3
Атанасов: Нестабилна Турция поражда рискове за нашата сигурност
©

"Имам по-добри способности от Волен Сидеров, за да заявя, че това е работа на руското разузнаване. Несериозно е, всеки знае, че за Сидеров винаги е виновно ЦРУ. Това беше един неуспешен опит за преврат срещу Реджеп Ердоган. Възможно е този опит да е бил провокиран, но при всички положения е имало подготовка за него".

Това заяви в ефира на БТВ Волен Сидеров.

"Една нестабилна Турция поражда рискове за нашата национална сигурност. Но с този преврат не трябва да изместваме фокуса от нашите проблеми. Освен това предстоят президентски избори, с пропагандата, която бълва, само плашим хората. Важното сега е къде са парите от КТБ, какво се случва с АЕЦ "Белене" и т.н", смята той.

"Хората искат за президент човек, който да е контрапункт на правителството, който да има смелост да налага вето върху спорните закони", добави той.

"Няма пречка да има единство в Реформаторския блок. Ние няма да издигаме кандидатури, разчитаме на гражданското общество да ни помогне за тях и да ги обсъдим. Това правителство не прави реформи, след нашето излизане в опозиция, Бойко Борисов се почувства свободен да прави каквото си иска, до преди това ние бяхме някакъв коректив все пак", каза Атанасов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2106 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.20 | 19:08

3
Атанасов защо не се скриете заедно със скапанато си лидерче Костов който иба майката на България!!!!

2016.07.20 | 19:07

2
гном
0дон

2016.07.20 | 19:07

1
простак

Добави коментар

Водещи новини