Полина Карастоянова е освободена от постовете, които заема в парламентарните комисии (видео)

  • 08 юни 2016 09:20

  • 7720
  • 3
Полина Карастоянова е освободена от постовете, които заема в парламентарните комисии (видео)
©

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 заяви, че на заседание на групата единодушно е било взето решение в отсъствието на Полина Карастоянова, тя да бъде отстранена от постовете, които заема в парламентарните комисии, предаде репортер на Новини.бг.

Причината за това е, че преди шест месеца от нея е било свалено политическото доверие. Въпреки това Карастоянова е продължила да защитава лобистки интереси, обясни Симеонов. Той даде пример със Закона за авторските права, където имало чисто лобистки текстове и тя ги е подкрепила.

За неин наследник като шеф на Комисията по култура и медии ще бъде предложен Славчо Атанасов. За член на Комисията по икономика е предложен Димитър Байрактаров. Въпреки това те остава депутат от Патриотичния фонт.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7720 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин Василев

2016.06.10 | 22:44

3
Освободена от постовете.Че колко поста е заемала.И колко заплати е получавала.
-

2016.06.10 | 10:23

2
разбирай: "тая направи каквото искахме от нея, за да не разбере някой какво направихме, ще си измием ръцете с нея, ама не много, за да не ни се разсърди и тя, че ни знае някои от тайните"

2016.06.09 | 13:25

1
Eйй, тоя черкезин е голям злобар... Не че подкрепям Полито, но и Симото не е по-малък боклук от нея.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини