Валери Симеонов: Бургас е един от най-мутренските градове, там са "батките"

  • 09 юни 2016 17:31

  • 25330
  • 7
Валери Симеонов: Бургас е един от най-мутренските градове, там са "батките"
©

"Това, на което станахме свидетели вчера, е тъжна и опасна новина, най-вече заради очаквания силен сезон за туристите. За мен Бургас е един от най-мутренските градове в страната, там най-големите герои са кварталните мутри, така наречените "батки". Същото е и положението в районите около Бургас. Слаба власт, слаба полиция, зависима прокуратура и зависима система - това са причините за всичко това, което се случва".

Това заяви в ефира на БТВ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 от Патриотичния фронт.

"Всичко, което става, е било известно, толкова много хора на едно място, масови кражби, поморийската автомафия, специализирана в кражба на коли, ясно е било положението. Финансовата зависимост е основна версия в престрелката от вчера и за разпределение от рекета на таксиметровите шофьори, които развеждат проститутки и наркотици. Абсурд е, разпределение на паркомясто, да е причината за екшъна в Слънчев бряг. Там си се знаят, всеки е син на някого и така", поясни Симеонов.

"Незабавно трябва да се вземат мерки срещу шефовете на полицията в Несебър и Поморие, защото те са отговорни", категоричен е той.

"Колегите от ВМРО се убедиха, че трябва да премахнем Полина Карастоянова, защото видяха за какво става дума. Не сме в парламента, за да убиваме дребния и средния бизнес, откъде накъде тя ще пробутва закон, който е в полза на големите акули в бранша. Не можем да го допуснем", така отговори той на въпрос за отстранението на Карастоянова.

"Все още не са водени разговори за кандидатурата на Красимир Каракачанов. Предстоят разговори и с "Атака", но досега няма нищо конкретно. Готови сме да седнем с всички партии за благото на народа, с изключение на турските партии, затова и няма как да подминем "Атака", обясни той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
25330 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.06.13 | 10:14

7
Бургас е на батките , България е на ТИКВАТА ! Всичките са за затвора до живот ! САМО АТАКА ще оправи нещата ! САМО ВОЛЕН Е ГОДЕН ! ПРЕМИЕР !

2016.06.10 | 16:23

3
Волен само да се доближи до премиер и ще му спретнат преврат.

2016.06.13 | 10:14

6
Има и още едно място с много мутри и мафиоти казва се параламент!

2016.06.13 | 10:14

5
Бойко минета затова заповяда да приключи филма Под прикритие , щото им показваха едно към едно в каква лайняна държава живеем.
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ " ГОЛЯМ ТУР"

2016.06.13 | 10:14

4
АМИ СЧИТАЙТЕ ЛЕТНИЯ СЕЗОН ЗА ОТКРИТ .......СЕГА ДАЛИ ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ИЛИ ЗА ЛОВНИЯ ТЕПЪРВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ. ЕДНО Е СИГУРНО " ПОД ПРИКРИТИЕ ЩЕ ИМА 6-ТИ СЕЗОН" НАПРАВО LIVE. ТАЯ ГОДИНА НА МОРЕ ЩЕ СЕ ХОДИ С БРОНЕЖИЛЕТКИ ....ИЛИ НАПРАВО В ГЪРЦИЯ. СМЕЕМ СЕ НА СИРИЙЦИТЕ АМА ТУКА СМЕ БЕТЕР БЕЙРУТ.

2016.06.10 | 10:26

2
истина истина, на бялото черно не може да се каже
Karo

2016.06.10 | 10:25

1
Не е верно Буйка каза, че това е махленска свада.

Добави коментар

Водещи новини