Фандъкова: Изненадах се от оставката на Калфин

  • 12 май 2016 14:02

  • 1311
  • 0
Фандъкова: Изненадах се от оставката на Калфин
© Булфото

Няма да скрия, че се изненадах от оставката на вицепремиера и социален министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Това каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на проверката на ремонта в Първа Акушеро-Гинекологична Болница „Света София“, предаде „Фокус“.

„Няма да скрия, че се изненадах от оставката на вицепремиера и социален министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Ние сме работили много добре, виждали сме се и сме се чували по конкретни казуси и той винаги е бил изключително кооперативен и отворен към проблемите, така че искам да му благодаря за сътрудничеството. Да се надяваме, че ще продължим по същия начин и с новия социален министър“, коментира Фандъкова.

„Заедно със социалното министерство изпълняваме проекта за дейността по изградените центрове за настаняване от семеен тип на деца с много тежки здравословни проблеми. Този проект се финансира от програмата, която се управлява от социално министерство, а самите центрове бяха изградени от ОП „Регионално развитие“.

Сътрудничеството и координацията, които се получиха между двете министерства и Столичната община бяха отлични и ни дадоха възможност да осъществим този проект, който е важен не само за София, но и цяла България”, допълни тя.

„Там има много тежки случаи, деца с много сериозни здравословни проблеми и не е лесно да се работи в тези центрове“, заяви още Фандъкова. Тя не отговори дали към момента има ясното за това кой ще наследи министър Калфин на поста като социален министър.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини