Караянчева: Премиерът ни предупреди да очакваме подмолни удари

  • 11 май 2016 18:53

  • 2798
  • 4
Караянчева: Премиерът ни предупреди да очакваме подмолни удари
©

БДЦ винаги са подкрепяли правителството в определени политики. Чест им прави за декларацията, която оповестиха.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ. Георги Първанов видя в избирането на Корнелия Нинова един удобен момент да се присъедини към лявото пространство. Не мога да и не искам да гадая. Смело мога да зявя, че с ПГ на АБВ работихме много добре. Днес те бяха смутени и притеснени, даже обидени. Причината е, че решението е взето без тяхното знание и през тяхната глава. Аз лично не чух нито един мотив от АБВ за напускането на властта. За Изборния кодекс се бяхме уточнили и от АБВ се отметнаха в последния момент, като това не им се случва за първи път. Относно ветото на президента ще намерим допирни точки с останалите коалиционни партньори. Няма драма, категорична беше Караянчева.

В ГЕРБ сме подготвени за всичко, дори и избори, но няма смисъл от тях. Радвам се, че и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска осъзнава това. В момента ни е нужна стабилност, не само във вътрешнополитически, а и във външнополитически план. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ни предупреди: Очаквайте, когато дойде сондата да дупчи за газ и нефт в Черно море, да получим много удари. Това почва да става реалност, но няма да подадем оставка и да отидем на предсрочни избори, разкри тя.

Очаквам Томислав Дончев да стане социален министър. Той няма ресор, има огромен опит и работи изключително добре. Решението обаче ще вземе премиерът. Кандидатурата на ГЕРБ за президентските избори ще бъде отделна. Това е категорично наше решение. Нямаме никакви притеснения от въпросите в референдума на Слави Трифонов, разкри Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2798 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
NJASCSD

2016.05.13 | 09:16

3
КАЗВАТ, ЧЕ КАКА ЦВЕТА БИЛА ГОЛЯМА СЕКСФУРИЯ.

2016.05.13 | 09:16

4
Тая има много противна физиономия. Трябва да ударя поне две ракии, за да се престраша да й го подам.
Гост

2016.05.13 | 09:15

2
30% от Държавните поръчки в Кърджали отиват в джоба на КАРАянчева

2016.05.13 | 09:15

1
Караянчева Караянчева дните ви са преброени и без подмолни удари!!!!

Добави коментар

Водещи новини