Петкова: Правителството е стабилно

  • 12 май 2016 07:48

  • 2686
  • 3
Петкова: Правителството е стабилно
©

Правителството е стабилно. Няма индикатори за свалянето му от власт. Това каза министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в ефира на БТВ.

„Бях изненадана от решението на министър Калфин. Той е много добър експерт и с него имахме добра комуникация. Смятам, че това правителство е национално отговорно и работи за България и министър Калфин го знае. Изненадана съм и от липсата на мотиви за напускане на управлението от АБВ“.

Енергийният министър коментира думите на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който прогнозира, че след три месеца цената на тока ще се вдигне. „Изненадана съм от тази прогноза“, заяви тя. „Още повече, че Кирил Цочев е наясно, тъй като сме обсъждали основния проблем в сектора. НЕК нямаше възможност да плаща задълженията си към американските централи, призна тя. Ако не бяха изплатени задълженията по договорите, сключени през 2005 г. щяхме да платим неустойки. Размерът й е малко над 3 млрд. лева. Има и лихви“.

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по обяви, че са били платени 1,142 млрд. Лева, като 780 млн. лева на самите централи.“ Тя уточни, че като разход никога не влиза целият кредит.

„Преди да платим ние предоговорихме условията по договорите с централите“, успокои министърът. „Хората не трябва да се притесняват, тъй като няма риск да се повиши цената на тока“, категорична беше Петкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2686 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
54

2016.05.27 | 15:39

3
г-жа паткова това правителство работи за своя лична облага и за нищо друго
ъъъх

2016.05.27 | 15:35

2
правителството е стабилно това е важно. народа беден -това не е много важно ще му направим магистрала до .....терминал две

2016.05.12 | 17:13

1
Абе какво пускате управители от Герб бе! То е ясно, че ще говори за стабилност, след като тя яде от огромната пица. Босфор ТВ колко получават за рекламите? Сега трябва да чакаме дългоноското (Пинокио сте го чували?) Цветанов.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини