Калина Крумова: Почувствах се излишна в "Атака"

  • 26 ноември 2011 06:37

  • 3753
  • 11
Калина Крумова: Почувствах се излишна в "Атака"
©
Една от причините да си тръгна е, че се чувствам излишна. Не виждам партията да оценява това, което върша като народен представител.
 

Депутатката казва, че мотивите й са чисто професионални и отрича скандалите в партията напоследък да са причината, макар да признава, че са “някакъв катализатор”.  “Не съм лицемер. Когато видиш, че нещо не е както трябва, то не ти харесва, дал си всичко от себе си за да го промениш, почтено е да си тръгнеш”, коментира още Калина.

По думите й, нейното мнение за избирателния й район – Сливен, не е било зачитано. Друг пример за недооценяването на работата й е законопроектът за заместващото майчинство, по който е работила в последните 18 месеца, а на внасянето му в парламента са присъствали едва от няколко депутати от нейната парламентарна група. “Останалите са си пили кафето”, коментира Калина и допълва: “За мен това е обидно”.

Крумова допълва и че не е изненадана от резултатите на изборите, въпреки че ги приема лично. Тя признава и че не е искала повече да работи с хора, които са загубили уважението и доверието й. По думите й, се разделя с групата на “Атака” сега, защото не е искала решението й да повлияе на изборите.

Относно раздялата между Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Капка, ексдепутатката от “Атака” коментира, че всеки има право на личен живот и не би заела страна нито в професионален, нито в личен план. Калина допълва, че не иска да се чувства, като “дете на разведени родители” и чувства близки и двамата.

Според Калина трусът в “Атака” няма нищо общо с този в семейството на Сидерови. Все пак, тя признава, че според нея “това, което се случва в “Атака” чисто професионално и политически не е редно”. “Не може за една седмица за “Атака” да се изпише и изговори повече, отколкото за 6 години”, смята Калина.

Крумова отрича да знае нещо за разхищенията, в които обвиняват Волен бившите му съпартийци и не е сигурна в обективността им. Тя не отхвърля вероятността да бъде изключена от партията, след като сама е напуснала парламентарната група. “Има една хубава приказка – когато пътищата са различни, няма защо ръцете да останат заедно”, коментира Калина. Според нея е възможно и да бъде призована да напусне парламента, но тя вярва, че си върши съвестно работата, като депутат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3753 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2012.08.14 | 18:00

11
Докато беше в"СКАТ" беше "лишна",с името на "Атака" се събуждаше,а сега била излишна.Ако не беше Волен сигурно щеше да висиш в някой второразреден офис,за дребни стотинки.Волене,не съм ти привърженик,ама си подбирай хората.Браво на Борисов,взема Цачева,Фидосова и др.Жени с хъс и професионална подготвеност , а не мили муцункиНе си тръгнал на модно ревю.
ha

2012.08.14 | 17:43

10
Волене,изложи се като кифладжия,как можа и таз неграмотната да вкараш в парламента?????Много кофти вкус за жените,грозни тъпи и със самочувствие,+това ти изядоха главата!

2012.08.14 | 17:42

9
Калина беше полезна в Господари на ефира, щото ни разсмиваше.... Сега вече е станала голема работа. Гледа да дръпне в политическата йерархия и да си мисли за гъзеца... ич не е глупава, ша ма прощавате! И си е направила добре сметката, а тя е проста- ще съм свеж глас за ГЕРБ, най-силната партия в момента, те имат нужда от мене, и аз имам нужда от тях - да ме въздигнат и подкрепят заради мойта кариера на Путатка. Много са тея мишоци дето влизат в парламента и след това си сменят партията, а това че тея които са я избрали са Атакисти, я боли ... да не сте я избирали, кой на кого сега го нахака... ич не е глупава
Калинка от Земеделското Министерство

2012.01.12 | 10:34

8
Калинооо, адашке да те шибат калинките, мнооо вси проста. Що се изказваш за неща за които и най малко понятие си нямаш... То не може само да си развяваш байрака в парламенту, требва и малко акълец!!!
Kalina krumova

2012.01.12 | 10:34

7
Ами и аз искам апартамент и аз искам да ме плющи Волен! Чувствам се пренебрегната...

2012.01.12 | 10:33

6
"Друг пример за недооценяването на работата й е законопроектът за заместващото майчинство, по който е работила в последните 18 месеца, а на внасянето му в парламента са присъствали едва от няколко депутати от нейната парламентарна група." - за всички атакистчета, дето плюят момичето - покажете ми вие един законопроект, вкаран от Болен Лидеров??? Калинчето може всякаква да е, гледали сме по Господарите как срича докато беше водеща, но поне опита ли се да направи нещо полезно? Опита се. Оня клоун Лидеров досега какво е направил?
Пич

2012.01.12 | 10:10

5
И тази се разсъди, че Волен не я шлайфа!!! Ха-ха-ха

2012.01.12 | 10:10

4
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
rado

2012.01.12 | 10:09

3
тая за ква се взе , че не разбрах

2012.01.12 | 10:09

2
Ей така се прави : Щом съм на работното си място, значи оставам зад „Атака”. Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ПГ на „Атака” Калина Крумова. „Винаги съм казвала, че където има скандал, интрига и слух, името ми е там. Както виждате съм на работното си място и нямам какво повече да кажа. На работа съм, не съм напуснала и няма да напусна”, бе категорична бе тя.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини