Калина Крумова: Няма да напусна "Атака"

  • 24 ноември 2011 14:37

  • 2853
  • 0
Калина Крумова: Няма да напусна "Атака"
©

Щом съм на работното си място, значи оставам зад „Атака”.

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ПГ на „Атака” Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в.

„Винаги съм казвала, че където има скандал, интрига и слух, името ми е там. Както виждате съм на работното си място и нямам какво повече да кажа. На работа съм, не съм напуснала и няма да напусна”, бе категорична бе тя.

По повод това, че предишните дни я нямаше в НС, Крумова посочи: "Напротив, бях тук. Просто вчера беше последният ден за внасяне на промените между първо и второ четене на Законопроекта за заместващото майчинство и съм била на работа. Ако искате, погледнете справките къде съм била. Ако реша да си тръгна, ще си тръгна. Никакво убеждаване не върши работа, не е най-удачният начин", заяви тя.

На въпрос защо сега остава в „Атака”, тя отговори: А, защо да не остана? Какво означава "защо сега оставате?". Крумова не отговори на въпрос дали застава твърдо зад лидера на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде "Фокус".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини