Волен Сидеров: Борисов и Цветанов ме излъгаха подло

  • 20 декември 2011 08:07

  • 6171
  • 8
Волен Сидеров: Борисов и Цветанов ме излъгаха подло
©

Законът за политическите партии, който урежда субсидиите, е изключително порочен и в него е заложен двоен стандарт. ГЕРБ се съгласиха с това, ние внесохме поправка, те обещаха да преразгледат закона, но от една година ни лъжат.

Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По думите му, субсидията на ГЕРБ е над 20 млн. лв., БСП и ДПС също получават огромни пари, но всички се занимават със субсидията на "Атака". "Парите на напусналите партията ни депутати отидоха при ГЕРБ. Отцепниците говореха груби лъжи срещу мен и вече има заведени дела срещу тях. Проверката на НАП доказа, че няма никакви нарушения във финансите на "Атака". Тези атаки имат за цел дейността ни да бъде ударена, примерно да не можем да издаваме вестника си, чрез който да обясняваме действията си. Моето обвинение към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е, че ме излъгаха подло, че няма да приемат тези шестима депутати, но го направиха. Затова и заради много други неща за мен ГЕРБ са некоректни партньори. Ние бяхме лъгани 2 г. по много йезуитски начин, накрая аз осъзнах, че управляващите не искат да вървят след националния интерес. Мога да дам за пример златодобива, шистовия газ, даването на въздушното пространство на турски изтребители, което ни превръща в турска провинция", посочи лидерът на "Атака".

По думите на Сидеров, отстраняването му от три пленарни заседания не е новост, още Георги Пирински му е спирал микрофона, но отстраняването е необосновано, защото не е направил нищо, противоречащо на правилника.

Сидеров заяви, че Димитър Стоянов има право като делегат да отиде на утрешния национален сбор на "Атака", но каза, че евродепутатът може да се уплаши. "Докато говорех за нарушения след изборите, той е пускал поздравителен SMS на Борисов. Той призна това нещо в интервю, както и самият Борисов. Премиерът много обича да бъде хвален, но в този случай няма за какво, защото тези избори бяха криминални. Аз не признавам избора на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а Конституционният съд узакони едно престъпление", категоричен бе лидерът на "Атака".

По повод конфликта със със съпругата му, Сидеров заяви, че личните проблеми не бива да се превръщат в политически инструмент. По думите на лидера на "Атака", ако не е имало личностен конфликт между Волен и Капка Сидерови, Димитър Стоянов е щял да говори друго. "Ако той осъзнае грешката си, може да се стигне до помирение, но пътят назад е труден. Не аз нападнах Димитър Стоянов, той скочи и ми поиска оставката, а не потърси собствената си отговорност, защото и той носи такава за изборните резултати", заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

За промяната на отношението на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, към управляващите и това, че лидерът на РЗС го е нарекъл " политически пудел", лидерът на "Атака" посочи, че Янев по същата логика трябва да е "болонка" или нещо друго. Той каза, че когато си коректен, винаги се търси начин да те ударят по някакъв друг начин, най-често чрез интриги.

"Идеята за записните заповеди, подписвани от кандидатите за депутати от "Атака" преди последните парламентарни избори беше на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов, той така действа във фирмите си", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6171 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Злати

2011.12.21 | 09:42

8
За К.......... като ,Янев и Сидеров,коментарите са излишни?
1

2011.12.21 | 09:42

7
От политическите ви игрички,и дупедавтвото, на народа свят му се зави АРЕ ИЗЧЗНЕТЕ ВС ПОЛИТИЦИ В АМСТЕРДАМ ИЛИ КАДЕТО ТАМ СИ ИСКАТЕ !ДРУГИ ЩЕ ДОИДАТ НА ВАШЕ МЯСТО И КОЛКОТО ПО КРАТЪК ПЕРИОДА В ПАРЛАМЕНТА ТОЛКОЗ ПО ДОБРЕ ГЕРБ ДА СЕ МАХА И В ЧАСНОСТ Т Р А И К О В АКО ПОДПИШЕ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ АЗ ЛИЧНО ЩЕ МУ АМПУТИРАМ И 2ТЕ РАЦЕ!

2011.12.21 | 09:42

6
Човек дори и добре да живее умира и друг се ражда, но оставя това което е съградил Хан Омуртаг тези преди нас са изградили една държава , която в момента е разграбвана и унижавана от едни лентяи които мислят как да се облагодетелстват и да подпомагат финансовите кръгове около тях ..... жалко е нали
Гого

2011.12.21 | 09:42

5
Не само Волен е излъган а и целият Български народ не може да се управлява държавата на обещания. Боко-Тиквата иска втори мандат но едва ли вече някой ще се излъже да гласува за него Герб са символ на висока безработица корупция и ниски доходи просто сами се закопаха.Ще трябва да използват похватите на Доган да карат със рейсове хора за да гласуват за тях. За да има приходи във държавата трябва работеща икономика а като има голяма безработица няма постъпления. Вече почти навсякъде където мине премиера го освиркват за пожарникар или общ работник става но не и за премиер за това се иска акъл а при него това не му е силната страна. Единственият ласкател на премиера остана телевизията 'BTV' !!!
Я па я

2011.12.21 | 09:42

4
Съгласен съм 100% с написаното!!! Герберите работят само за тесен кръг олигарси, или казано на разбираем език - пладнешки крадци, ограбили държавата ни най-безапелационно, а тия мутри - Борисов, Дянков и Цветанов се правят на ощипани моми, все едно нищо не е станало!!! :(((((((((( Минал бил "давностния срок", видиш ли!... :(((((((((((((((((((((( Защо тоя срок не важи за обикновените хора, които поради бедност не са си платили сметките и данъците??? За което отново са виновни тия, тримата глупаци!.... :((((((((((((((((

2011.12.20 | 21:44

3
До 30 % коледно намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .

2011.12.20 | 21:31

2
ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ!

2011.12.20 | 21:11

1
Добре дошъл на сбора... Тебе и още 7 364 569 Българи.te

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини