Румен Петков: ДСБ са политически проблем

  • 14 март 2016 17:04

  • 1901
  • 3
Румен Петков: ДСБ са политически проблем
© Булфото (архив)

Част от Реформаторския блок от самото начало представлява проблем. Демократи за силна България е политически проблем, защото се генерира шизофренно присъствие в политическия живот.

Това каза в интервю за БНР заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в във връзка с позицията на партия ДСБ, която е част от Реформаторския блок и управляващото мнозинство, но в същото време се обяви в принципна опозиция. "Не можеш да имаш зам.-министри в енергетиката, съветници в кабинета на министъра на външните работи, да си участвал активно в диалога, излъчил ръководството на БНБ, ръководството на КЕВР и да излезеш в опозиция, бидейки в Реформаторския блок. Това носи отвращение от политиката у нормалните хора, защото показва, че има политически формации и дейци, за които властовото присъствие изчерпва смисъла в участието им в политическия живот", допълни той.

За съмнението в прозрачността в избора на председателство на Комисията за защита на конкуренцията от страна на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, което буквално спря процедурата, Петков заяви: "За нас е непонятно едно несъстоятелно изказване на г-н Кънев да докара премиера до отмяна на процедурата. Това създава впечатление, че между Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има договорка този състав на КЗК да живее вече повече от година извън мандата си. Очевидно там се разчита на някакви политически поръчки. Този състав на комисията да извърши нещо и това някак прави близки премиера и г-н Кънев. Другото е несериозно. Не може да унижаваме по такъв начин народното представителство след една публична дискусия по правилата за избор на КЗК. Когато ДСБ са ярко представени, за тях процедурата е съвършено нормална, но, когато не се отговаря на техните властови претенции, имат съмнение в процедурата. Тук голямата грешка е на министър-председателя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1901 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Николай Валюев

2016.03.15 | 13:34

3
Меня зовут Рамадан. Я закончил АОНСУ и проеbался с Костовом Иванушком... Я люблю Турецков Монафов задницу подасть.
DOGAN GO NAXAKA QKO V PUT.KATA NA KURVA BOIKOYGLY

2016.03.15 | 12:52

2
I TI GO NABUTA V YSTATA
аз

2016.03.15 | 11:14

1
Ако не бяхте дали думата на РП да сее глупости и раздори - нямаше да ги има и тия двамата с техните нецензурни малоумия!

Добави коментар

Водещи новини