И Слави Бинев иска оставката на Волен Сидеров

  • 22 ноември 2011 11:37

  • 4194
  • 2
И Слави Бинев иска оставката на Волен Сидеров
©

Нормално е, когато лидерът на една партия се сдобие с пет пъти по-слаби резултати, отколкото на предишните избори, не да му се търси оставката, а той сам да я подаде, заяви в интервю за Дарик” евродепутатът Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на по повод скандала в партията, довел до изключването на Димитър Стоянов.

Според Бинев, който не е член на „Атака", въпросите, които се поставят са принципни, дори и да има личен елемент. Те трябвало да бъдат решени, а лидерът да понесе отговорност и за грешките, и за постиженията. Евродепутатът е категоричен, че колегата му Димитър Стоянов не трябва да напуска мястото си в Европейския парламент, както поиска Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Димитър Стоянов е едно попадение за България - човек, който има позиция и знае как да я отстоява", каза още Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на и допълни, че хора като него трябва да бъдат пазени и използвани, а не елиминирани заради емоции.

"На мен ми е трудно да повярвам, че ГЕРБ стои зад това, защото в края на краищата пък той стоеше зад ГЕРБ последните две години. Винаги съм бил против това и съм продължавал да изразявам своето недоверие към премиера, но в същото време той поддържаше това управление две години. Така че аз не зная кога го е разбрал това. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не е глупав човек, той е умен човек, затова аз много се учудвам, че е могъл да бъде толкова лесно излъган и манипулиран. Просто смятам, че се търси някакво извинение. За мен проблемите, които поставя Димитър Стоянов, са чисто политически и чисто принципни, така че е напълно нормално да бъдат задавани тези въпроси", казва още евродепутатът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4194 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.02.28 | 21:03

2
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2012.02.28 | 21:03

1
Мутра, архонт и евродепутат!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини