Изритаха Димитър Стоянов от Атака

19 ноември 2011 17:58

Изритаха Димитър Стоянов от Атака
©
7927 11

Евродепутатът от "Атака" Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на е изключен от партията след заседание на централния сбор на партията, съобщиха от партията.

Сред мотивите са, че Стоянов е злепоставил и уронил престижа на "Атака" и ръководството й с публичните си изяви. Медийното и политическо поведение на Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на от последните седмици е разгледано на заседание на „Атака”.

На разширен Съвещателен сбор на партия „Атака” с участието на всички областни и общински координатори, както и с участието на депутатите от парламентарната групата АТАКА в 41-то Народно събрание са обсъдени и отчетени изминалите президентски и местни избори.

Насрочен е Петият редовен Национален сбор на партия АТАКА. Единодушно е приета декларация, в която се посочва, че изминалите президентски и местни избори са най-фалшифицираните в новата история на България. „Не приемаме за валидни избори с над 700 000 недействителни бюлетини. Не може да смятаме за редовно проведени и честно преброени избори, в които ОИК София официално заявява, че 100% от протоколите са сгрешени.

Не приемаме нападките за провал на АТАКА в избори, проведени по недемократичен, не правов и манипулиран начин с масово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ. Целта на подменения вот е ясна – да се наложи уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПС отново като единствен политически балансьор. В последните месеци стана ясно и кога точно започва този замисъл.

Според излязлата наскоро информация от Уикилийкс през 2006 година Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обещава пред американския посланик, че ще унищожи партия АТАКА и национализма в България. Днес виждаме ясно, че той следва неотклонно своето обещание. По наши данни около 10% от вота за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа са били заличени, чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до “Информационно обслужване“.

Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война. Затова в предстоящия период до следващите избори е нужна пълна мобилизация на силите. Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас”, се посочва още в декларацията. От текста става ясно, че народните представители, областните координатори, общинските координатори и активистите на „Атака” няма да допуснат това и стоят категорично зад лидера на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

7927 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Иванa

2012.01.22 | 03:32

11
е -гати партията-разпадна се заради една любовна афера! по-смехотворно нещо,едва ли има в световния политически живот:))) димитър стоянов не е тъп,той е много тъп...

2012.01.19 | 19:20

10
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2012.01.19 | 19:20

9
Че то кой остана в тази Атака? Волен и Деница Гаджева ли?
art

2012.01.19 | 19:19

8
tova malko laino vzima po 6000 evro mese4na zaplata ot evro-parlamenta , a tam e ve4e 6 godini i o6te dve 6te bude smetnete go kolko pari sa
14 500

2012.01.19 | 19:19

6
заплатата му е 14 500евро,без парите за самолетни билети,за секретарка за офис и за консумативи и ..........

2011.11.22 | 08:54

3
Ako nebeshe Volen, onova kopelence nikoga nqmashe da se vidi kato evrodeputat. Bes Siderov, nqma ATAKA. Smurt za predatelite!

2012.01.19 | 19:19

7
Че Митето Стоянов е копеленце - копеленце е. Ама че и Сидеров е лайненце - лайненце е. бАТАКА стана пълен. Сега остава Иносенсио да се разведе за злата Летисия и да се ожени за сладката Мария...в превод - Болен и Капка Лидерови и Деница Гаджева (ама че й подхожда фамилията...)
bg

2012.01.19 | 19:19

5
dobre che se skaraha,sega kolko kirlivi rizi shte izleznat, napravo ne istina. prav si e Dimitar toq podkara celata mu roda da opravq xaxaxaxaxaxa
НЕ МИ СЕ ГОВОРИ

2011.12.21 | 22:32

4
Дрън дрън ярини, - били всички общински координатори на сбора. Че те отдавна се отдръпнаха от ръководството на Атака, поемаха разноските защото бяха идеалисти, а Воленчо да коже на колко общини е превел от субсидията или отчита фактурите направени с лични средства на хората вярващи в идеите на атака, които Боленчо опропасти. А информацията Ви е стара за Децица. Той е джаластеше още преди 3 години около честванията в Карлово. Също и да каже дали не преведе на места по някой лев от субсидията след изборите, а не преди изборите и дали не беше разпоредил до областните координатори да се гласува за Герб. И цялата кавга стана за едни парички получавани всеки месец от ББ.

2011.11.22 | 04:05

2
Повярвал си е младежа, нищо партията ще ми покаже верният път както винаги е правела :))))
livain

2011.11.20 | 15:38

1
храни куче да те лае

Добави коментар

Водещи новини