ГЕРБ с остро обръщение към Борисов: Да дойде и да ни обясни докога Радан Кънев и ДСБ ще са част от в

  • 17 март 2016 14:19

  • 8212
  • 33
ГЕРБ с остро обръщение към Борисов: Да дойде и да ни обясни докога Радан Кънев и ДСБ ще са част от в
©

Парламентарната група на ГЕРБ настоява премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да дойде в Народното събрание и да обясни докога опозицията, в лицето на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ, ще бъдат част от властта.

Това заяви в кулоарите на парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. "Ние настояваме премиерът да дойде в НС и да ни обясни докога Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ ще участват във властта. Ще питаме премиера и докога ще търпи техните лъжи“, заяви Караянчева. "Министър-председателят трябва да вземе мерки и да освободи от всички ръководни постове от държавата хората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ. Списъкът с назначения на ДСБ във властта е много дълъг. ПГ на ГЕРБ отказва повече да носи отговорност за техните действията“, беше категорична Караянчева. От ГЕРБ поискаха също прокуратурата да се самосезира и да провери назначенията от квотата на ДСБ, като за пример дадоха "Терем". "Категорични сме в искането си, че ПГ на Реформаторския блок трябва да излъчи един лидер, с който да преговаряме по проектозаконите", допълни Караянчева.

"ДСБ привидно е в опозиция, а всъщност участва в управлението. Дружество Флотски арсенал - финансовият директор Тони Тодоров е лично назначение на г-н Кънев. Маргарита Христова, управител в същото дружество също е на лично назначение на г-н Кънев. Недялко Янков – контрольор в „Tерем“ – лично назначение на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Радослав Бейков – „Терем“, лично назначение на г-н Кънев. Минаваме през няколко ключови министерства, в които опозиционерът Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и лично назначава заместник-министри. Това е например МВР – Цвятко Георгиев. Почти целият политически кабинет на министъра на външните работи са назначение на ДСБ и Радан Кънев: Георги Стойковски, съветник, Деси Прошкова, съветник, Мартин Табаков, съветник, Иларион Иларионов, съветник, Асен Агов, съветник по енергетиката - много близък приятел на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, участвал в кампанията на ДСБ. Христо Ангеличин – заместник-министър, който управлява цялата администрация на МВнР и почти всички обществени поръчки в министерството; Ирена Тодорова – съветник, Николай Ненов, експерт в политическия кабинет, Биляна Боева – секретар на заместник-министъра. В МРРБ – Евгени Цачев, съветник в политическия кабинет. Минаваме към Министерство на енергетиката – Николай Николов, заместник-министър, чиято съпруга е сътрудничка на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в неговата адвокатска кантора. Това е крещящ конфликт на интереси. Същата тази жена е изготвила договора за правна помощ на „Терем“ с кантората. Заместник-областен управител на Габрово – Добромил Валачев – лично назначение на г-н Кънев, заместник-областният управител на Варна – Цветомир Петров – лично назначение на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и“, прочете Александър Ненков назначенията на ДСБ във властта и допълни, че ГЕРБ носи отговорност и подкрепя министрите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, които самият той сутрин признава за свои, а вечер се отрича от тях.

"Няма да пропуснем, разбира се, министъра на здравеопазването Петър Москов, който при създаването на кабинета отново беше посочен като лично назначение на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Питаме още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който се е обявил за такъв морален стожер и борец срещу корупцията, няма ли най-накрая да поиска и оставката на неговия министър Николай Ненчев. На конференцията на ДСБ, Ненчев лично се нарече ваш министър", каза още Ненков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8212 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2016.03.22 | 10:30

33
Шайката не може да се разбере кой да краде повече.
гербостан

2016.03.22 | 10:30

32
ОТ ГОДИНИ НИКОЙ НЕ ИСКА ТОТАЛИТАРНАТА ПАРТИЯ ГЕРБ САМО ЧЕ ИСТИНАТА СЕ ФАЛШИФИЦИРА И СЕ ВАДЯТ НА ПОКАЗ ЧЕ СА ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРИ НА ТОЗИ НАРОД НЕ МУ ЛИ ОМРАЗНА ЯВНИТЕ ЛЪЖИ НА ТЕЗИ ТИКВИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ГО ОГРАБВАТ ЯВНО ТЕГЛЯТ ОГРОМНИ ЗАРОБВАЩИ ЗАЕМИ А БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ЛИ ЗАТЪВА !!

2016.03.18 | 22:05

17
За нищо не става това правителство много,много отдавна . Омръзна ни вече с циркаджийските им номера .

2016.03.22 | 10:30

31
Когато на един нормален народ му омръзне, той сменя правителството си!
naco

2016.03.22 | 10:30

30
Не това е ПРОБЛЕМА Ви г-жо Караянчева,а НЕПРАВОМЕРНОТО "УСВОЯВАНЕ" на европейските ПАРИ! СТИГА с тези МАНИПУЛАЦИИ, а ЗАПОЧВАЙТЕ да РАЗКРИВАТЕ КРАЖБИТЕ!!! НАРОДА иска това!!!
селянчето

2016.03.22 | 10:29

29
пълен цирк смешни сте отвсягъде защо не си ходите вече
Коко

2016.03.21 | 04:07

28
Чиста проба шизофрения.

2016.03.21 | 04:07

27
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТАЗИ БЪЛГАРОФОБСКА СЕКТА ДСБ ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.

2016.03.21 | 04:07

26
И Методи да си ходи, заедно с децата на Костов!

2016.03.21 | 04:07

25
ама тя Рада дълбоката тази седмица е в опозиция - другата седмица ще се върне за малко във властта

2016.03.21 | 04:07

24
Браво Караянчева ! достойна позиция писна ни от политическа шизофрения станахте за смях с тоя педал Радан плюе по ГЕРБ ВИЕ МИГАТЕ Махайте всички назначени от ДСБ -до чистачките че за смях станахте

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини