Цветан Цветанов: Абсолютна интрига е твърдението за разнобой между тандема Борисов-Цветанов (видео)

  • 15 март 2016 09:12

  • 2161
  • 3
Цветан Цветанов: Абсолютна интрига е твърдението за разнобой между тандема Борисов-Цветанов (видео)
© Bulphoto

"Пълна интрига е твърдението за разбой между тандема Борисов-Цветанов", каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, председател на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията, в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия по повод изказването на Радан Кънев за война между Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Самият факт, че един човек, който въобще не познава отношенията между мен и премиера, дава коментар, означава, че той търси някаква известност и търси да вкара някакъв клин между тандема Борисов-Цветанов. Това съм го наблюдавал от края на 2008 г.”, заяви Цветанов. По думите му, премиерът му е дал безгранични права при структуриране на партията, но твърдението, че е натрупал повече власт от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е несъстоятелно. „Хората са възпрели този тандем, че е успешен, вярват в него, вярват в каузата и в ГЕРБ и затова ние разширяваме влиянието си в местната, изпълнителната и законодателната власт”, обясни той. Цветанов определи твърдението за разнобой между него и Борисов като пълна интрига.

За задължителното гласуване, председателят на ПГ на ГЕРБ припомни, че има подписка от над 600 хил. човека, които са се подписали за провеждането на референдум. „Убеден съм, че провеждането на един референдум преди президентските избори, ще може да се разгледа тази възможност за задължително гласуване и да чуем избирателите. Ако се стигне до вариант референдумът да бъде проведен, а той според мен трябва да бъде проведен, тогава ще имаме по-добрата възможност да чуем гражданите какво желаят, а не политиците”, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2161 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.16 | 04:13

3
И по-тежки моменти сте преживели , за да се обръща внимание на един гъ..

2016.03.16 | 04:13

2
toq trqbva skoro da go kopame
Веселин Маринов

2016.03.16 | 04:13

1
Ще ти изям пишленцето!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини