Новият политически сезон стартира, отцепниците от ДПС седнаха на последния ред в НС (обновена+видео+

  • 13 януари 2016 09:09

  • 4815
  • 4
Новият политически сезон стартира, отцепниците от ДПС седнаха на последния ред в НС (обновена+видео+
© Булфото (архив)

Минути преди да започне първото пленарно заседание за новия политически сезон, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в дойде в парламента, предаде репортер на Novini.bg.

 

Заедно с него бяха и подкрепилите го депутати. През централния вход на Народното събрание влезе единствено Мариана Георгиева, докато Местан и останалите предпочетоха страничния вход на парламента. По този начин те избегнаха срещата с журналистите. Като независими депутати, те седнаха на последния ред в пленарна зала при останалите независими. Редица депутати изразиха мнение, че парламента губи един добър оратор, защото по правилник независимите депутати имат много малко време изказване. 

В началото на днешното заседание Цецка Цачева обяви, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в вече не е председател на ПГ на ДПС, като функциите му се поемат от триумвирата Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, които стават съпредседатели на ПГ.  Шестимата бивши членове на ДПС Хюсеин Хафъзов, Венцислав Каймаканов, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Айдоан Али, Шабанали Дурмуш и Марияна Георгиева придобиват статут на народни представители, нечленуващи в ПГ. С напускането на ПГ на ДПС Марияна Георгиева се прекратява предсрочно изпълняването на длъжността й заместник-председател на Комисията по образованието и науката, разясни още Цачева и допълни, че че с писмо от 18 декември 2015 г., ген. Атанас Атанасов от ДСБ е подал оставка като председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4815 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гошо

2016.01.14 | 10:36

4
Защо не са в Следствието за национално предателство?

2016.01.14 | 10:36

3
kuzkata Barakova ni6to ne pravi kokonata gro3na ,vijda se ze e nadula korema ,koi li q oplodi...xxxaaa
Веселин Василев

2016.01.13 | 18:29

2
Това,че са на последният ред въобще не означава,че са последната дупка на кавала.

2016.01.13 | 18:29

1
Ако няма къде да седнат............

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини