Димитър Главчев: ДПС нямат нищо общо с правителството (видео)

  • 12 януари 2016 08:33

  • 1825
  • 4
Димитър Главчев: ДПС нямат нищо общо с правителството (видео)
© Булфото (архив)

На фона на ставащото в Европа си мисля, че правителството в България се справя добре. Не смятам, че с оставката на министър Румяна Бъчварова ще се решат проблемите в МВР, които са трупани с години. Трябва да изчакаме компетентните органи да си свършат работата и да видим какви ще се обстоятелствата. Тогава ще се предприемат необходимите действия.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, заместник-председател на Народното събрание. Оценка на министрите може да се прави винаги, а не на 6 месеца. Истината се ражда в дебати и разговори. Тогава може да се случат и реформите. На мен ми е странно, че някои хора обявиха, че съдебната реформа не се е случила. Ние дадохме ход на тази реформа. Такива са политическите възможности към този момент. Днес ще видим колегите от Реформаторския блок какво ще решат за анекса към коалиционното споразумение. През 2016 година очаквам промени с положителен знак. Управлението беше създадено трудно, но то постига своите резултати, заяви Главчев.

През тази година очаквам да се случи антокорупционния закон. Промени трябват навсякъде. Трябва да оставим правителството да работи спокойно, за да има стабилност. Ние в парламента се стремим към това. ДПС е опозиционна партия и няма как да влияе върху стабилността на управлението. ГЕРБ никога не е имала негласни споразумения с ДПС. Ние имаме коалиционно споразумение с Реформаторския блок, а управлението се подкрепя от Патриотичния фронт и АБВ. ДПС нямат нищо с правителството и няма как процесите при тях да влияят на управлението, категоричен беше Главчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1825 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пиянски брътвежи

2016.01.12 | 12:59

4
Жена децата не са от теб.

2016.01.12 | 12:59

3
iGlavzev si go e naviral v put.ka na boiko fesa
ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ

2016.01.12 | 12:37

2
ДПС си бъркат в гащите с червените уроди и с рубладжийската пасмина -- хаховците !

2016.01.12 | 10:14

1
А един мармот завиваше шоколадите със станиол

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини