Таско Ерменков: БСП ще внесе вот на недоверие

  • 13 януари 2016 08:17

  • 1422
  • 3
Таско Ерменков: БСП ще внесе вот на недоверие
©

Споразумението на РБ и ГЕРБ няма заложени потенциални конфликти, ние вярваме, че ще продължим да работим както до сега. Само г-н Кънев е декларирал, че няма да подпише това споразумение, аз лично не виждам причина да не се подпише то, защото там са нашите приоритети, каза депутатът от РБ Костадин Марков в ефира на Канал 3.

Ние винаги сме гласували различно, били сме единни, но и шарени, припомни Марков. Разпадане на РБ може да има ако ДСБ решат да правят нов десен субект, но това ще видим дали ще се случи през месец март, категоричен е реформаторът.

Нищо не се случва в държавата цяла година, всичко е имитация на реформи. Темата за вота на недоверие не е проблем да бъде избрана, БСП трудно може да определи коя ще е тя, имаме само 38 депутати, за да го поискаме сами. Търсим още 10 подписа, за да внесем един вот на недоверие, каза депутатът от БСП Таско Ерменков.

Ние бяхме единствените, които не подкрепиха така наречената съдебна реформа, защото виждаме, че никой не вярва в нея. Ние имаме опозиционна политика и се стремим към обикновения човек на труда, каза Ерменков.

Изключително е несериозно да се клати правителството при напрегнатата международна обстановка и началото на програмния период, в който трябва да се вземат много сериозни решения, допълни Костадин Марков. Предсрочни избори устройват само ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

1422 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин Василев

2016.01.13 | 20:37

3
Вот на недоверие.Губене на време и имитация на дейност - точка по въпроса.
Комуноиди ЕООД

2016.01.13 | 20:37

2
МАЛКО СМЕ !! ИМПОТЕНТНИ СМЕ ! НА ИЗЧЕЗВАНЕ СМЕ !
gost

2016.01.13 | 20:10

1
Prez 6 meseca iskate izbori,a za referendum niama pari.

Добави коментар

Водещи новини