Каракачанов: Искането на КРИБ за оставка на Румяна Бъчварова е пресилено

  • 12 януари 2016 08:00

  • 2509
  • 5
Каракачанов: Искането на КРИБ за оставка на Румяна Бъчварова е пресилено
© Булфото (архив)

Аз съм критикувал много пъти Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Разбирам желанието на КРИБ за оставка, но това е малко пресилено. Техен член беше убит, но тук не говорим за престъпления от битовата престъпност. В последните три убийства най-вероятно става въпрос за неуредени неща на бизнес основа. Никой не може да излезе да и да каже: Давам 16 часа, давам 24 часа, за да бъде разкрито това убийство.

Това каза в сутрешния блок на БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Държавата не пази бизнеса и не му създава среда за развитие. Това се дължи на факта, че все още робуваме на някакви неолиберални практики. Трябва да има протекционизъм от страна на държавата. Когато един човек реши да се занимава с бизнес започват мъките. Тук сме в режим на разрешаване. Ако негово величество чиновникът реши да ви откаже, нищо не може да ви помогне. Трябва да търсите връзки, лобита и да давате подкупи. Ние сме категорично против това. В България няма средна класа и частната инициатива е само на думи. Точно поради тези причини се стига до разрешаването на проблемите чрез убийства, разкри лидерът на ВМРО.

Тези убийства се случиха малко преди празниците и по време на самите поразници. Разчита се, че всички са заети с отпуски и празнуване. Тези убийства не са мутреснки, а пак ще кажа, дължат се някакви неразрешени отношения. Държавата не трябва да се намесва, когато скочи КРИБ или някоя друга организация. В страната не се чува много за битовата престъпност в малките населени места. Не трябва да гледаме престъпността, само когато убият някоя по-известна личност. Обикновените хора също страдат много. Правителството е длъжник в тази насока. знаете, че ние не участваме във властта, а само подкрепяме правителството и винаги сме настоявали за много сериозна борба с битовата престъпност, каза още Каракачанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2509 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Цветан

2016.01.17 | 19:42

5
Войводата с най-големият КОРЕМ.

2016.01.17 | 19:40

4
Я, от къде извадихте тази снимка? Та тия от 10-на години не са заемали тази поза. Някой ще си помисли, че е от протест или нещо такова. Освен ПП АТАКА никой не е протестирал през последните години, защото всички са си гушнали постовете и парите и си трайкат. Актуална ще е снимката му с Паричния фонд на вечеря с някой чужд посланик. Така че, моля дайте актуално фото, не архивно!

2016.01.17 | 19:40

3
Ако не сте виждали менте патриот вижте Каракачанов живот на гърба на данъкоплатеца!
Ivanov

2016.01.12 | 14:40

2
Стига сте ходили по медиите и да се перчите на през конференции че трябвало това ,трябвало онова!" Дума дупка не прави" - др.Каракачанов ТРЯБВА дела .

2016.01.12 | 14:34

1
....IDETE SI I SE OBRAZOVAITE

Добави коментар

Водещи новини