Явор Нотев: "Атака" няма да подкрепи Екатерина Захариева

  • 17 декември 2015 18:35

  • 1359
  • 4
Явор Нотев: "Атака" няма да подкрепи Екатерина Захариева
©

Позицията на партия "Атака" е ясна. Имахме какво да кажем на обсъждането на конституционните промени, но не бяхме чути и не се разбра. Предложението ни за ВСС бе политическата квота да изчезне напълно. Това каза зам.-председателят на НС Явор Нотев от "Атака" в предаването "Още от деня" по БНТ.

По думите му квотите трябва да се попълват от професионалните сфери. "По този начин няма да се манипулира съдебната система", посочи Нотев. Вместо това начинът, по който се приеха поправките в Конституцията не водят до никакви последици", смята юристът.

На въпрос дали "Атака" ще подкрепи ГЕРБ за новия правосъден министър. "Към този момент нямаме яснота как ще гласува групата на "Атака" за кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за правосъден министър. Аз лично няма да я подкрепя. Днес цялата група присъства на делото срещу лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и затова не взехме решение", посочи Явор Нотев. Делата срещу лидера на партията са за хулиганство.

На въпрос дали данък "Уикенд", предложен от финансовото министерство, е бил приет, Явор Нотев каза: "Данък "Уикенд" не беше приет в зала. Нагласата на депутатите беше, че не е приет този текст от закона. Убеден съм, че не сме дали гласа си за налога. Утре категорично ще бъдем в зала".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1359 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.18 | 09:30

4
Явор НОТЕВ е за министър на правосъдието , а не тая патка Захариева , протеже на Пастирката и Тиквата !

2015.12.18 | 09:30

3
Захариева да обясни как със 6 години опит и посредствено образование се става ДИРЕКТОР на държавна агенция. ДПС отново вкарва свой кадър и Борисов за пореден път показва колко е некомпетентен. Колко унижение можете да понесете?
българин.....

2015.12.18 | 09:30

2
Е,ние българите знаем,че АТАКА подкрепя ДПС ! Еб..ли сме ви мама та продажна на вас,еничари.

2015.12.18 | 09:30

1
АБЕ КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ВАС, ЕДИН ФАЙТОН ОТРЕПКИ И ЛУМПЕНИ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини