Антон Станков: В момента съдебната система е разделена

  • 17 декември 2015 18:05

  • 1716
  • 1
Антон Станков: В момента съдебната система е разделена
©

Аз съм адвокат на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и нямам право да коментирам нещо, за което тя не ме е упълномощила.

Това заяви Антон Станков по БТВ, и не пожела да коментира новите записи, които станаха достояние днес. Личната ми позиция е, че човек има право на лично мнение – разговорите в кухнята са си разговори в кухнята, дайте да не цензураме и сънищата, заяви той.

По думите му човек може да сподели нещо, което никога няма да го каже публично и никой няма право да го разследва за това. В тези записи ме притеснява едно – ритъмът, по който излизат. Публикуваните подбрани части от записите не са хронологични, просто се избира тематично в зависимост от политическите събития, които предстоят, убеден е той.

Според него в момента съдебната система е разделена, ролята на следващия министър на правосъдието е да създаде консенсус.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1716 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.14 | 19:26

1
Прав си,че е разделена,но не уточняваш. Разделена е на две: Корупция на най-високо ниво и корупция на най-ниско ниво. Истината е,че трябва да заиграе метлата, но първо - това е България и няма такава друга държава,където мафията си има държава;Второ - поради срива в ценностната система няма подготвени и не корумпирани съдии,които да заменят изметените;И трето - и няма кой да ги измете,поради същата причина. Това са проблемите на съдебната система.

Добави коментар

Водещи новини