Бъчварова: Докато мислим кой на кого е познат, изпускаме работата, която той може да свърши (видео)

  • 18 декември 2015 08:18

  • 2266
  • 8
Бъчварова: Докато мислим кой на кого е познат, изпускаме работата, която той може да свърши (видео)
©

Докато мислим по тоя начин кой на кого е познат, изпускаме работата, която той може да свърши. От позицията, от която идва г-жа Захариева, очевидно тези връзки не са проблем.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. по повод обвиненията, че предложената за правосъден министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е близка до президента Росен Плевнелиев, тъй като нейният съпруг и държавният глава са приятели.

„Мисля, че е важно да имаме сериозни мотиви при една такава сериозна позиция. Това е предложението, което ние правим. Смятаме, че кандидатурата отговаря на нашето виждане и на продължаването на съдебната реформа. Кандидатурата е добра“, изтъкна министърът на вътрешните работи.

„Изборът е политически. В България има неразбиране по този въпрос. Очаква се министърът да бъде експерт“, добави Бъчварова.

Много е важно на мястото да седне човек, който е далеч и от едната и от другата теза на двете страни в съдебната реформа, на мнение е тя.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е абсолютно наясно за това какво трябва да се случи от тук нататък“, подчерта Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Помолена да коментира ситуацията с министъра на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, който остана в управлението, въпреки че партията му – ДСБ, оттегли подкрепата си от кабинета, тя обяви: „Министър Москов е от квотата на Реформаторския блок, докато той все още съществува“.

За Радан Кънев, който реши също да остане в опозиция, тя каза: „Той има проблеми в собствената си партия“.

Не бе подминат и скандалът „Яневагейт“, който вчера се пробуди след кратко затишие заедно с нова порции записи, в които става ясно, че бившият председател на Софийски градски съд Владимира Янева е има възможност да има интимни взаимоотношения с премиера Бойко Борисов.

„Има е смешни неща в тази тежка ситуация. Какво мога да мисля, за нещо, което някой човек си е мислил, че е можело да се случи, но то не се е случило. Аз не мога да коментирам всички тези реплики, които са се случили на улицата, на пазара. Това е несериозно. Нека тук да се произнесат експертите психолози по тази тема, аз съм политическо лице“, отгови Бъчварова, ставайки видимо раздразнителна.

Последвайте канала на

2266 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
FM

2015.12.27 | 07:51

8
Една Патка, мислела,мислела и накрая вдигнала краката.

2015.12.18 | 19:24

7
Е, как без връзки?
яхо

2015.12.18 | 19:24

6
Къде е полицията???????-Само блям-блям по медиите.

2015.12.18 | 09:10

1
Някой ги хваща, друг ги пуска.

2015.12.18 | 19:24

5
Тази смешна женица няма качествата за позицията, която заема.
Никола

2015.12.18 | 19:24

4
Американското посолство се сдоби с министър на правосъдието в България. Вече имат президент и донякъде премиер, сега ще могат и това да контролират. От едната крайност (да ни манипулират от Москва) стигнахме до другата (да ни манипулират от Вашингтон). И в двата случая нашите партньори се водят от прагматични интереси, а ние от чувства.

2015.12.18 | 19:24

3
Нагла Лелка! Tи си сложена на тази работа , за да слушаш Батко Бойко
а?!

2015.12.18 | 17:50

2
ти на кого си позната, къде работи дъщеря ти?!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини