Блогър: Няма желание съдебната реформа да се случи

  • 11 декември 2015 11:24

  • 1550
  • 1
Блогър: Няма желание съдебната реформа да се случи
©

Текстът, свързан с квотите в прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС), който стана причина Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да подаде оставка, е една от най-важните промени в Конституцията. Тя имаше за цел да се осигури независимостта, за която толкова много настояваме, коментира пред БНР блогърът Мария Кавлакова.

Гражданското мислене и активност вече отиде на друго ниво. Всеки един от нас стана половин юрист, просто защото започнахме да четем, да се интересуваме и да следим много отявлено. Мисля, че винаги има изход от всяка ситуация. Ние сме готови да продължаваме напред и да настояваме нещата, които искаме и които са в нашия манифест като граждани и като инициатива "Правосъдие за всеки" просто да се случат, коментира тя.

Според Мария Кавлакова няма желание съдебната реформа да се случи. Но тя е убедена, че ще продължат да се борят за това гражданите да влязат наистина в парламента.

Във връзка с коментарите за сценарий на протестите в защита на съдебната реформа тя коментира: "Тези вестници, които пишат това нещо, са на олигарсите. Няма да крия - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на стои, майка му и т.н. Нямам какво да говоря, те имат една голяма машина, която е ангажирана да дискредитира нас, обикновените граждани, които настояваме за висок морал. Те нямат морал. Това е една пропагандна машина, която цели да запази статуквото, така че да могат да продължат да си въртят далаверите и да забогатяват".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1550 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ники

2015.12.15 | 17:11

1
коя е тази и какво знае тя

Добави коментар

Водещи новини