Пеевски настоя министрите на транспорта и МВР да разрешат проблема на превозвачите на ГКПП Видин

  • 22 май 2024 15:37

  • 792
  • 3
Пеевски настоя министрите на транспорта и МВР да разрешат проблема на превозвачите на ГКПП Видин
© Булфото (архив)

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на призова за незабавна реакция и активни действия служебните министри на транспорта и МВР във връзка със създаденото напрежение сред превозвачите на ГКПП Видин, където се образуват километрични опашки, тировете престояват по 17-20 часа и това силно възпрепятства превозването на стоки към Западна Европа.

„Министрите Гвоздейков и Стоянов незабавно да се ангажират лично с разрешаването на проблема, като се свържат с румънските си колеги“, настоява Пеевски.

Отговорност на изпълнителната власт е да осигури условия и адекватно съдействие за хората и бизнеса в изпълнение на европейските стандарти и политики, напомни лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Николай Рашков за проблемите на ГКПП Видин: 13 км е опашката от камиони от румънска страна

Последвайте канала на

Владимир Василев
792 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 05:46

3
❤️ Г­о­­­р­е­­­щ­­­и­ ­­м­­о­­­м­и­­­ч­­­е­­т­­а­ ­­в­­и­­ ­­о­­ч­­а­­­к­­в­­­а­­­т ­-­­­ X­­1­8­­.­­­F­­U­N

2024.05.22 | 20:23

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
????

2024.05.22 | 20:01

1
На КОЕ "дпс" е "председател"?! На " дпс-Магнитски", на "дпс-Чакъров" или на "Н-дпс"????

Добави коментар

Водещи новини