Пашата наредил на ДПС вчера да гласува, смята Валери Симеонов

  • 10 декември 2015 07:47

  • 3943
  • 3
Пашата наредил на ДПС вчера да гласува, смята Валери Симеонов
©

Лидерът на НФСБ и съпредседател на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 смята, че вчерашната оставка на Христо Иванов и реакцията на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, лидер на ДСБ, са били прекалено прибързани. Той напомни, че идеята на съществуващото правителство е да работи за подобряване на живота на българите.

Той поясни в разговор в сутрешния блок на Нова телевизия, че това е лично негово мнение.

Симеонов коментира и действията на депутатите от ДПС през вчерашния ден. Той напомни как в началото нито един депесар изобщо не е гласувал за текстовете от промените в съдебната реформа. След почивката на депутатите, обаче ДПС влязло в зала и започнало изведнъж да гласува. "Имало е телефонно обаждане от пашата от сараите", каза той в студиото на сутрешния блок. 

Все пак Симеонов заяви, че постъпките на Христо Иванов и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и са достойни.

На въпрос дали наистина е така, както звучи - готов да подкрепи всичко, лидерът на НФСБ отговори: "Ние не сме послушковци".

Последвайте канала на

Десислава Станева
3943 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.11 | 06:12

3
Не сте послушковци, а слушковци по.... парите и постовете.

2015.12.11 | 06:12

2
smurt za toq prodajen tup pedal ciganin

2015.12.11 | 06:11

1
Поздравления за последователната политика Г-н Симеонов. Българите сме мнителни към политическата класа, но ако продължавате да следвате принципите си, рано или късно ще спечелите доверието на мнозинството.

Добави коментар

Водещи новини