Икономист: България влиза в правителствена криза като при Орешарски

  • 10 декември 2015 08:49

  • 3349
  • 3
Икономист: България влиза в правителствена криза като при Орешарски
©

Най-голямото постижение на Бюджет 2016 е ограничаването на разходите. Това каза в сутрешния блок на БНТ икономистът Красен Станчев.

Но това беше до вчера (б.р. - вчера оставка подаде правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, а съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви, че преминава в опозиция”. Смятам, че страната и това управление влиза в правителствена криза. Според мен това ще доведе до ситуация, много близка до тази с кабинета на Пламен Орешарски, или ще последва управление на плаващи мнозинства, както по времето на Любен Беров. Това ще увеличи непредвидимостта в икономиката и ще доведе до намаляване на инвестициите, коментира Станчев.

България става страна, в която главният прокурор получава право на първа брачна нощ с премиера и правителството. В момента главният прокурор получава такава сила във ВСС, която прави цялата система на управление на България доста непрозрачна, а това неминуемо ще се отрази и върху държавния бюджет, и върху икономиката като цяло, подчерта Красен Станчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3349 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.17 | 01:33

3
Мачлета , чалги , лентички , обир на банки , пълнене на джоба си , минети на европедераси , турци , камерънчовци , увеличение на ток , винетки ,такси , данъци - това е дейността на нашия некадърник милиардер за " благото " на народа !
Варна столицата на мафията

2015.12.17 | 01:33

2
... но без платени от Уолстрийт и Тел Авив протести от столичните чиновници соросоиди!
Виолина

2015.12.17 | 01:33

1
В Европа сме,оставени сме да си управляваме държавата и нищо такова не се случва,дори и това неможем ,чакаме михаля да се смили над нас,управници без мозъци ,докато около нас ни кроят шапка и един ден ни глътнат.Какво правите бе управници,какво ?За кого мислите и за кого се борите,против народа или за народа сте ,чии интереси следвате каква е тази каша,няма ли да има ред в тази държава,загриженост за хората ?Малки сме то е ясно но това не е управдание,вижте колко малки държави има в Европа дори по малки от нас,как се справят и как работят ,някой от вас интересува ли се?Боклуци,всякакви надежди се изпариха,че все пак ще започнем нормално да живеем,толкова дълъг преход и не му се видя края,то взе че пак комунизма се завъртя на преден план.Джипове,комисионни,увеличение на заплати само вие ли сте в тази държава,на фона на тази мизерия го правите най нагло и позорно.Всички ще ви изметем до един ,не сте ни нужни защото за нищо не ставате,дори и за шут в цирка.

Добави коментар

Водещи новини