Изнудват Цацаров, смята Радан Кънев (видео)

  • 01 декември 2015 08:05

  • 1816
  • 0
Изнудват Цацаров, смята Радан Кънев (видео)
©

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия скандалът разразил се край "Яневагейд".

Според него и главния прокурор влиза в най-долнопробния скандал като коментира записите между Румяна Ченалова и Владимира Янева. "Вътре в българската съдебна система има сериозна престъпна мрежа", добави той. Кънев поясни, че факти не може да даде, а само решения и напомни, че той е политик.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и смята, че в момента има кръг, който изнудва Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, за да пази "тях". Той обаче не знае кои са "тях".

Съпредседаталят на Реформаторския блок категорично отрече да иска да смени Цацаров.

Кънев не пожела да коментира отношенията между Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и Христо Иванов, но поясни, че заради не добрата подкрепа, която получава правосъдният министър от Реформаторите, той не е така подкрепян и от депутатите от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1816 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини