Танев: Ако става дума за битово недоразумение и това може да махне министър, значи е побъркана държа

  • 04 декември 2015 08:48

  • 2812
  • 1
Танев: Ако става дума за битово недоразумение и това може да махне министър, значи е побъркана държа
©

"Ако става дума за някакво битово недоразумение и това може да махне един министър, значи живеем в побъркана държава. В нападение съм", заяви за сутрешния блок на Нова телевизия министърът на образованието проф. Тодор Танев. 

Коментарът му е по повод слуховете, че от ДСБ искат оставката му. Интригата тръгна от изявление на Даниел Вълчев от ДБГ, според който на закрито заседание Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е поставил въпроса за отстраняването на министъра.

"Министерството на образованието направи нещо, което действително би следвало да се оцени. Имаме много работа", категоричен бе Танев. Той потвърди историята за секретарката Ралица Кирилова, която е казала, че иска него да го няма, когато се върне от отпуска.

"От първия ден, в който съм на поста си, атаките срещу мен не са спирали. Аз си гледам работата. И колкото повече го правя, толкова по-неудобен ставам, защото затягаме кранчетата", категоричен бе той.

"Наужким съм поставен в една лодка, която се клати. Не виждам причина. Това ми е вероятно 370 ден на атака, в която аз съм сам", смята проф. Тодор Танев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2812 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.14 | 10:23

1
Не, става дума за недоразумение на битово равнище и това че искат да си ходиш показва, че държавата е нормална.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини