Местан: ДПС ще подкрепи ратификацията, това е част от нашата евроатлантическа идентичност (видео)

  • 27 ноември 2015 10:31

  • 2110
  • 3
Местан: ДПС ще подкрепи ратификацията, това е част от нашата евроатлантическа идентичност (видео)
© Булфото

Дебатите днес показват, че има да извървим още доста дълъг път, за да трансформираме в реалност членството си в НАТО. Атлантизмът и евроатлантизмът не са лакардии. Не са и абтстракция. Това каза лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от парламентарната трибуна.

По думите му има моменти, в които чрез вота си трябва да проявим политическата идентичност на партиите в този парламент.

"Тази ратификация ще покаже кой кой е в българския парламент. ДПС ще я подкрепи, защото това е част от нашата евроатлантическа идентичност", категоричен беше Местан. "Ние сме за спазване на правата на всички".

"Призовавам всички да гласуваме съобразно ценностите на геостратегическия избор, който България направи преди 15 г.", призова Местан.

След думите му последваха упреци за позицията на партията след инцидента, при който бе свален руския самолет. Таско Ерменков от БСП му направи забележка, че думите му са по-подходящи за турския парламент. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в подчерта, че партията му е изразила позицията си.

"Това, че аз понякога пия руска водка, но съм и натовец", завърши лидерът на ДПС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2110 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.30 | 20:09

3
Ти и свинско ядеш,Местане всичко ще си кажеш.

2015.11.30 | 20:09

2
Преди 15 години ако сме били глупави, трябва ли да продължаваме сега...

2015.11.30 | 20:09

1
А не е ли време да си променим приятелите?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини