Бойко Борисов: Георги Първанов предизвика загубата на БСП

  • 01 ноември 2011 08:27

  • 12010
  • 44
Бойко Борисов: Георги Първанов предизвика загубата на БСП
©

За тези 20 г. в център-ляво има двама играчи, всеки който ги подцени е бит много лошо. Това са Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в предаването Тази сутрин по БТВ.

Всички останали много им се иска да прилича на тях особено на лидерите вдясно. Където Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е представял своите мемоари имат спечелени кметове, заяви премиерът. Той отиде в Перник, Ловеч, Шумен, Видин, Враца, Монтана и Криводол, начерта маршрута на Първанов Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Изборите ги загуби Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, а Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в си направи плацдарм за връщането си в БСП използвайки тези кметове, където БСП спечели. Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска досега само е губил избори. Те в БСП не го обичат, защото ги е предавал, заяви Борисов. Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в на кого се подчинява риторично запита Борисов и сам си отговори – на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

БСП е конспиративна партия, беше им необходимо да загубят изборите, защото това ще стабилизира Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като лидер на партията. В АБВ се събраха всички маймуни, които са обиколили другите партии. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в разбра, че ако иска да се върне във властта като премиер трябва да влезе в БСП. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са моите противници на следващите избори, категоричен е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът разказа и за неочаквана среща със зам.-председателя на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в на сутринта след изборите. Казах, веднага да правят турско кафе, въпреки че няма никаква среща. Той обаче се стресна като ме видя и каза: Аз обърках къщите“ . Всъщност искаше да се види с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, заяви премиерът. Дели ни една порта, така Борисов обясни объркването на зам.-председателят на ДПС. Това ще начертае бъдещия либерално-ляв модел на управление, убеден е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Искам още един мандат, за да бъдат довършени реформите, заяви още Борисов. По време на дебатите по бюджета имаше министри, които щяха да получат инфаркт като видяха цифрите, с изключение на министрите на образованието, културата и здравеопазването, където има повишение на парите. Даваме 50 млн. повече за образование, като 10 млн. от тях са за наука. Догодина за здравеопазване се отпускат рекордните 3,25 млрд. лв. Заварихме огромни дългове от болниците и вече ги разплащаме, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Хората видяха, че в тази криза успяваме да сложим парите в най-нужните места и оцениха, че имаме най-ниските данъци, оцениха, че свалихме дефицита, че дадохме пари в земеделието. Беше важно да имаме този вот на хората, за да довършим реформите, убеден е премиерът.

Новият министър на правосъдието няма да бъде депутат, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Целта е реформата да продължи с много тесни връзки с Брюксел. Кое е името на новия министър обаче Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отказа да съобщи. Омразата към Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е много голяма, защото той много работи. Другите партии нямат такива мотори като него, който знае по име всички наши структури. Затова му благодаря, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В спорта феърплея е много важен – когато загубиш да поздравиш противника, защото без него няма мач.

Последвайте канала на

Novini.bg
12010 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
assenov

2011.11.02 | 12:39

20
borisov e prostak
111

2011.11.02 | 12:38

15
към 1-ви!Другарю отвори си очите за реалността!
интер

2011.11.02 | 12:51

21
За първи път Бойко Борисов звучи доста смислено, когато говори за политика. А за №1 - ти да не си Калинчо или Дани? Те къде са - да не отидоха на секс-туризъм в Анадола?
kaspar

2011.11.02 | 12:39

18
кажи му го на тоя олигофрен неграмотен 1 , ама силно се съмнявам че ще те разбере????????

2011.11.02 | 12:39

19
Некадърен простак и демагог.

2011.11.02 | 12:39

17
Тоталитаризмът се завръща в милата ни Герберия! Все повече умни и кадърни хора напускат страната. Нашият финансов Менгеле няма да съживи икономиката с въвеждането на нови акцизи, данъци и такси!Хората ядат хляб, а не асфалт!

2011.11.02 | 12:39

16
Боко се прави на политолог, едновременно с това се опитва да създава интриги. Много се страхува от Сергей Станишев и непрекъснато плете интриги срещу него, за да го отстрани от политическата сцена. В сравнението с министър-председателя Станишев , Бойко се катурва зад борда.При Станишев имаше безпрецедентен ръст на икономиката, милиарди инвестиции, силна социална политика, а при Бойко няколко километра магистрали и те строени със сгурия.
бургас

2011.11.02 | 10:21

4
и кога по-точно го имаше това?
Гого

2011.11.02 | 12:38

14
Не вярвам и Бойко да направи нещо всички обещаваха преди него и царя който ни оправи за осемстотин дни и Костов и Станишев за две години почти нищо не е направил освен 10 км. магистрала. Само повтаря че сме във криза и всяка следваща година ще е по трудна народа не е избрал премиер да мрънка че е криза и че всяка година ще се затягат коланите повече а да предлага решения за излизане от нея май е забравил за какво е сложен на този пост не само да събира данъците. От двайсе години само ни набиват във главите да пестим то и затова във България няма покупателна способност хората масово си сваля радиаторите защото не могат да си платят сметките. Откакто е на власт икономиката не е мръднала а се свила до точката на замръзване безработицата расте но на политика не му пука той е на държавна издръжка!!!
Илиев

2011.11.02 | 12:37

12
Какви решения за излизане от кризата. Невиждаш ли, че сегашното праителство е некомпетентно. Нямат представа как да излезем от кризата. Всички тези глупости, които Бойко Борисов говори са смешни за европейските политици. Аз не разбирам особено от икономика, но дори за мен е ясно,че ние нямаме никаква антикризисна политика. Единственото, което могат да измислят управляващите е "да затягат бримката", защото са некомпетентни. Защо мислиш някои големи европейски икономики имат по-голям дефицит. Те предпочитат да увеличат дефицита вместо да "затягат бримката". Държавите, които първи излязоха от кризата дадоха свобода на малкия и среден бизнес, стимулираха хората да работят и да печелят, увеличиха БВП, нашите управляващи направиха точно обратнот - "затегнаха бримката". Вместо да стимулират бизнеса те го ограничиха, опитаха да увеличат приходите чрез глоби и високи данъци, дори за известно време бяха спрели всички плащания, които имаше държавата. Но когато Бойко излезе и каже, че тука едвали не сме земен рай и европата ряпа да яде и хората си казват :"Браво, гледай кво правят наще. Мого са добри" Слаб народ - слаба държава.
kinesiotapebg.eu

2011.11.02 | 12:38

13
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
kolombo

2011.11.02 | 10:36

5
Ако някой смята че,след 20г. затъване на икономика и морал - за 2г. ще се обърнат нещата , е кретен! Но има нещо, което народа разбра, то е че трябва да участва в промяната и да гласува по съвест. Добре че болшинството избиратели имат спомен от предишните избранници - резултатите сочат точно това.
AJ4A

2011.11.02 | 22:50

37
Хей, kolombo, слагаш се на "силните на деня" ли друже???? Икономиката затъва вече 67 години, а не само 20. За две години много неща могат да бъдат направени, но ако има политическа воля за това. 2 години политическата воля опираше до .......... строежи, за да има хранилки за строителните фирми .... Знаеш ли колко неща можеше да са вече направени или опне да е почнато те да се правят???? Взимаме пари от Европа и трябва да ги наместим някъде ............ там, където е най-голямата лапачка, където не ни трябват "вносни" технологии, материали, специалисти и прочие, за да може на да се "капитализира" печалба на макс ........ за строителите разбира се. Защо не се направи примерно един завод за боклука, както непрекъснато приказваше кмета Бойко Борисов. Тогава държавата му пречеше, а след като той олицетвори самата държава ..... амнезията го налегна май. Променят лицата в политиката, променят партиите в политиката, за да не се промени политиката. А такива клакьорки като теб само им вдигат акциите ......... защо ли ????

2011.11.02 | 10:37

6
Хаха, кефи ме бруталното чувство за хумор на Бойко, жалко, че малко хора му го разбират :)
охо бохо

2011.11.02 | 20:50

35
е,нали нямаше да се кандидатираш на следващите избори???или са прави наблюдателите,че на ден по пет пъти си сменяш мнението?жалко,че тия овце още ти вярват
...

2011.11.01 | 19:41

1
Няма да се кандидатира за президент, тук става въпрос за премиер !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини