Парламентът на извънредно заседание

  • 21 юли 2015 07:14

  • 2141
  • 4
Парламентът на извънредно заседание
© Булфото

Народното събрание ще заседава извънредно. Като първа точка ще бъде обсъден на второ четене Законът за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление.

Депутатите ще гласуват и разкриването на филиал на Медицинския университет в Шумен. 

На първо гласуване ще бъде подложен и внесеният от Менда Стоянова Закон за банковата несъстоятелност. Ще бъде обсъдено и приетото решение в началото на тази година Сметната палата да одитира банковия надзор на БНБ, за да се установят причините за кризата с КТБ.

На първо четене ще се обсъдят промените в Закона за висшето образование, а на второ – този за митниците.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2141 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.07.27 | 19:01

4
ЗАНЯКОИХОРА ЗАВСИЧКО ЕВИНИВЕН ГЕРБ

2015.07.21 | 15:33

3
Медицински университет в Шумен? Да не ви се наложи да бъдете лекуван от доктор, завършил там! Познавам няколко учителя, завършили висшето си там. Диплома имат, знания никакви. Учили са в Шумен, защото другаде е нямало да бъдат приети.
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.07.21 | 15:33

2
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това, че имал жена и дъщеря е поредната е пълна лъжа за пред хората! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Този никога не е имал жена и деца! Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело Тикво! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова! Списък на най-влиятелните хомосексуалисти в България: 1. Евгени Минчев ; 2. Бойко Борисов ; 3. Сергей Станишев ; 4. Азис ; 5. Николай Младенов ; 6. Йордан Соколов ; 7. Петър Стоянов ; 8. Филип Димитров ; 9. Кристиан Вигенин ; 10. Росен Плевнелиев ; 11. Огнян Герджиков ; 12. Дим Дуков ; 13. Александър Лилов ; 14. Камен Воденичаров; 15. Емил Кошлуков ..... Моля допълнете!
Фори

2015.07.21 | 12:42

1
Министрите успяха ли да се съберат, или пак Цецка се налагаше да ги оправдава, че е лято и е нормално да са на море....

Добави коментар

Водещи новини