ПФ готови с решението остават ли с кабинета, крият го до края на седмицата

  • 03 декември 2014 08:55

  • 1870
  • 6
ПФ готови с решението остават ли с кабинета, крият го до края на седмицата
©

Снощи е решено дали Патриотичния фронт ще продължи да подкрепя правителството. Това съобщи в сутрешния блок на бТВ съпредседателят на Фронта – Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той обаче категорично отрече да оповести решението, тъй като това е задача на изпълнителния съвет.

Все пак като срок за отговор Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 даде до края на седмицата.

Причина за снощната сбирка била назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. И днес и утре продължават преговорите с реформаторите по темата, допълни още Симеонов.

На всички етапи ние сме заявявали, че сме против партията НПСД, ние сме ги предупреждавали. За съжаление, в динамиката всеки да си набута свой човек, Корман Исмаилов е посочил този човек и военния министър го е назначил. Аз разбирам г-н Ненчев в момента, защото ако го свалят, могат да ги обвинят в капитулация, коментира Симеонов.

Относно напускането на Велизар Енчев, Симеонов коментира: „Водихме го като куфар по събранията, Енчев работи 8 години при мен, винаги е бил много изпълнителен. Аз не мога да гадая какво има в пространството между двете му уши. В момента, в който излезе от СКАТ, явно той е намерил други работодатели, дано те да са доволни от него и той от тях“.

Според лидера на НФСБ Велизар Енчев лъже. „Последна фаза на звездната болест имаме тука“, по думите на Велизар Енчев.

По повод скандала около назначението на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на за шеф на културната комисия в парламента, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 смята, че причината за това е, че „просто трябва да има антитеза на нашето искане“.

Той разкри, че решението за назначението му за председател на комисията е взето буквално за часове. „Той наистина искаше да вземе еврофондовете, това е нормално, предвид неговата квалификация, но се оказа, че този пост е бил предвиден за човек на Бартеков. Цветанов ми се обади и ми каза, че Бареков не отстъпва и е предложил на Бинев културната комисия. Той от своя страна е приел“, обясни Симеонов.

Лидерът на НФСБ обясни, че не е задължително шефът на Културната комисия в парламента задължително да бъде артист.

Още повече, по думите му, Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на не може да бъде олицетворение на чалгата, както го набедиха останалите, само защото имал такъв бизнес. Именно благодарение на него според Симеонов просъществували две от местата, където се е слушал български рок.

Последвайте канала на

1870 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.12.03 | 19:11

6
МЕНТЕ НАЦИОНАЛИСТ МУТРА СЪЩО КАТО ТИКВАТА.

2014.12.03 | 19:11

5
Решението е готово, но е скрито, ще го откриваме на части следващия месец.

2014.12.03 | 19:11

4
Тези остават в коалицията, предатели.

2014.12.03 | 19:10

3
Всички курви крият дали че са курви , но никой не се съмнява какви са.

2014.12.03 | 19:10

2
стига сте плямпали глупости за патриотите,атака ли да подкрепим или може би бареков за другите партии си знаем какви са

2014.12.03 | 19:10

1
Този тъпанар, Симеонов, продължава да протака. Опитва се като Путин, с Южен поток, да извива ръцете на правителството, но няма да успее.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини