НФСБ и ГОРД се сливат: Имаме твърд електорат

  • 12 август 2013 11:07

  • 10403
  • 84
НФСБ и ГОРД се сливат: Имаме твърд електорат
©

Искам да припомня, че първият масов протестен митинг срещу управлението на ГЕРБ се проведе на 22 септември 2012 година. Това каза на пресконференция днес председателят на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на е защитавал многократно авторитета на България и след намесата му са спасени шестимата несправедливо обвинени в контрабанда на дрога български моряци. Партията му ГОРД служи в интерес на страната и ние приехме тяхната протегната ръка, заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Най-важното е решението, което сме вчели със сърцата и душите си - решението за сливане, което много се очакваше. То обедини всички истински патриоти и евроскептици. Лицемерие изповядва Европа и това се отразява на икономическото състояние на хората, заяви Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. По думите му новата партия ще защити хората, ще ги представлява от политическия монопол и статукво.

Екипът на телевизия "Алфа" не беше допуснат на пресконференцията, стана ясно. Според Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 целта на тези журналисти е не да задават въпроси, а да провокират и провалят пресконференцията.

Ще подходим с разбиране към всички протегнати ръце в политиката, ще ги приемем, заяви той, като отказа да спомене имена на политици и партии. По отношение на правителството на Орешарски, далеч преди гафа с Пеевски, партията му е излязла с декларация, че не го одобрява. Управлението в момента е управление на кукли на конци, заяви Симеонов. Нямаме нужда да "яхаме" никого, ние си имаме твърд електорат, който ще ни осигури влизането в парламента на 12 май, допълни той.

По-добре, че не влязохме в този парламент, защото той не защитава гражданите. Наши застъпници не бяха допуснати в избирателните комисии. Това заяви Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на и добави, че занапред няма да е така. Той пожела представителство на новата партия и в ЦИК, и в РИК. Според него обединението ще е стабилно и ще обедини всички истински, последователни и твърди българи. Истинските патриоти трябва да имат политическо представителство в страната. Лидерите на новосформираната партия бяха категорични, че няма да се обединят с ГЕРБ. Не знам дали имаше друга медия, освен „Скат”, която от първите дни започна да вади злоупотребите на управлението на ГЕРБ. В момента с КРС водим над 8 дела, които сме спечелили на първа инстанция. Не знам дали има и по-санкционирана телевизия от „Скат”. Телевизия „Скат” приема себе си като медия на честни хора, да, може би понякога пресоляваме манджата. Не може да има промяна по отношение на ГЕРБ. Позицията ни е последователна. Не знам да е имало друга по-последователна партия от НФСБ, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Колкото до ВМРО, засега не се водят преговори с тази партия.

Според тях елегантен начин на управлението да се измъкне от тази каша с високо вдигната глава, е желанието на извънпарламентарна партия за касиране на изборите.

Сидеров по всякакъв начин се опитва да създаде проблеми на телевизия "Скат", подчерта Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. По думите му Сидеров използва всички лостове на държавната власт, за да създава проблеми. В момента той иска от районните кметове всички разрешителни за строеж, за да се проверят доколко законни са сградите, в които се помещава медията. В момента Сидеров прави проверки, използвайки държавните институции за лични цели, заяви Симеонов. Според него избори ще има до Нова година. По думите му всеки месец допълнително управление на Орешарски е пагубен за България. Трябва да се попречи на правителството и институциите да работят, защото без това, колкото и многолюдни да са протестите, оставка няма да бъде подадена.

Последвайте канала на

10403 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар
6539

2013.10.24 | 21:59

84
НФСБ-НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО. КАКВА ГРЕШКА,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО. НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ. ВНИМАНИЕ .............

2013.10.24 | 21:59

82
Не се кахъри! Аз гласувах за Боленчо, ама няма да го повторя повече......

2013.10.24 | 21:59

83
МЕХАНИЧНОТО СЛИВАНЕ НА 0 С 0 НЕ ПРАВИ ЕДИНИЦА !

2013.10.24 | 21:59

81
Това е най великата простотия на годината сливат се АРХОНТА С ВИНКЕЛА И СЕ ПОЛУЧАВА ЧИСТА ПОМИЯ.

2013.10.24 | 21:59

80
Имате един голям твърд кур от мене, честито, наздраве, успех!

2013.10.24 | 21:59

79
Точно тия боклуци не ги ща!

2013.10.24 | 21:59

78
Тия вярват ли си? Или всичко е заради субсидиите
ДО ТУК С ДЪРЖАВНОСТТА!!! Франсетата ни купиха ЛЕВА

2013.09.02 | 20:41

77
Ама толкова лумпени,на кв,метър-просто не е за вярване!Никой до сега-не си е позволявал,да продава на частна фирма, контрол и права по отпечатване на нац.си валута.Само една от машините струва над 6,5 милиона лева.А нашите продажници,продават 67% от собствността напечатницата за 22 милиона евро.Към момента,отпечатване на един купюр(банкнота) ни струва 30 ст.Паричната маса е ок.28 млрд.лева,която се подменя поради мех.изхабяване,непрекъснато.Те-франсетата,стават пълни собственици,от тях ще зависи,кога,колко и дали ще печатаме,бг лева.А когато влезе еврото у нас? вместо ние-ще го печата частник,а тъпия Ганъо ще плаща яко,от данъка.Взеха ни водата,-сега и лева.БАХ ти държавността,бах,ти народа .ПАСМИНА-и народ и политици.Едните гламави-другите продажници.
Арес

2013.09.02 | 20:40

76
Единия мутра, другия далавераджия. Бляк.... Българския политик, ако може да се нарече така, е отвратително животно.
Славян Иванов

2013.08.13 | 11:57

67
Любопитно ми е дали ще успеят да влязат в Управлението при едни нови избори. Желая успех, защото ми писна да гледам едни и същи боклуци 20 години!
XXL

2013.08.13 | 14:29

75
На тези в следващите избори,ако до тогава не се омажат им давам не повече от 2-3%... До колкото съм чувал НФСБ е втората (резервната) партия на Борисов ,така че няма как да ни излъжат !!!
Бай Мангал

2013.08.13 | 14:28

74
Ние от маалата винаги ще гласуваме за вас. Само дайте нещу друго от кибабчита че омръзнаха.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини