Цачева: Няма да има лавина от оставки в кабинета, мнозинството е стабилно

  • 12 март 2015 08:23

  • 1452
  • 5
Цачева: Няма да има лавина от оставки в кабинета, мнозинството е стабилно
© Булфото

Жените имат своето място в политиката. При нас в ГЕРБ този въпрос не седи на дневен ред. Убедена съм, че Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. ще се справи. Това й го казах, когато разбрах, че е номинирана за поста вътрешен министър. Ще й е трудно, но ще се справи. Трябва да оставим новоизбраните министър и главен секретар на МВР да работят на спокойствие.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, председател на Народното събрание. Вероятно в българската политика има прослойки, на които им е удобно да говорят за съюз между ГЕРБ и ДПС. Това са несериозни твърдения и нямат никаква почва. Не са истина и спекулациите, че е ГЕРБ е организирал протестите срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Не мога да коментирам думите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че е обиден на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това са много лични неща. Реформаторите са наши коалиционни партньори и са част от управлението на страната, категорична беше Цачева.

Явно ситуацията с КТБ е извън общите рамки на правото и се налагат специални мерки. Премиерът предупреди за това вчера. Твърденията, че управляващите искат да сложат ръка на банката са несъстоятелни. Щях да се учудя, ако нямаше такива твърдения. Нашите опоненти само чакат да вземем някакви решения, за да ни атакуват, коментира темата КТБ Цачева.

В съдебната система предстои много работа. Реформата започна, но има още много път да се извърви. Ако се следи коректно законодателния ред в парламента, ще се види, че вече минаха няколко много важни законопроекта. Говоря за Закона за училищното и предучилищното възпитание, Закона за МВР. На дневен ред е здравната реформа, промени в социалната система. Всичко това говори за работата на правителството. Не мисля, че ще има лавина от оставки в кабинета, разкри председателят на парламента.

Мнозинството е стабилно на този етап. Не виждам място за притеснения. Вчера ме обвиниха в цензуриране, но аз съм решена в НС да властва добрия парламентарен тон и език. Ще прекъсвам всеки, който нарушава правилата, зарече се Цачева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1452 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.03.13 | 14:32

5
ГЕРБ ВЪРВИ НАДОЛУ, ДРУГИТЕ СА СТАБИЛНИ

2015.03.13 | 14:32

4
ДОЛУ ГЕРБ и ТИКВОМУТРАТА - унищожители на БЪЛГАРИЯ ! Да идва АТАКА и СИДЕРОВ да спасява каквото е останало !

2015.03.13 | 14:32

3
Герб са потъващ кораб който наполовина е пълен с вода!
-

2015.03.12 | 11:52

2
КОЛКО СТАБИЛНО?

2015.03.12 | 10:46

1
Цачева, има съюз м/у ББ и ДПС .Тази заплаха на ББ от трибуната на НС с етнически конфлик с условията ако , ако и т. н и тн.е изпълнение между него и Местан .Думите на ББ за етническия конфликт са същите като на този председател/директор /Делчев на библиотекарския институт .Той преди време по една от телевизиите абсулютно същото го каза .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини